2777
2789
عنوان

انگار چاره فقط طلاقه

508 بازدید | 44 پست

شوهرم انگار الویتش کلا مادرشه ،یک هفته تموم دهنم آفت زده بود چندین بار گفتم قشنگ یادم بود سری پیش دهن مامانش افت زد فوری رفت داروخانه براش ژل خرید فرداش خوب بود من یک هفته درد کشیدم داروخانه بهمون دوره 

امروز صبح اومدیم بریم تو راه پله مادرش رو دید تبخال زده بود  آنقدر ابراز ناراحتی کرد بعدشم گفت میرم داروخانه برات دارو میگیرم 😔 الان شاید مسخره کنید ولی منم زنم یوقتایی دلم واقعا توجه میخواد چی کم دارم مگه از بقیه 

امروز اومدم سوار ماشینش بشم یهو مادرش گفت منم میخواستم برم بانک ولش کن با اتوبوس میرم راهش رو کشید رفت ، شوهرم نشسته تو ماشین اخم کرده با من حرف نمیزنه بعد یهو برگشته میگه چرا به مادرم تعارف نکردی ، گفتم آخه من تو جریان چسم که بیام تعارف کنم 

انداخت تو اتوبان دور زد ۲۰ دقیقه راه رو دور کرد رفت دوباره مادرش رو سوار کرد فکر کن بعد من بگم تا سر کوچه بیا وقت ندارم 

اونوقت جلو مادرش میگم پس خریدا رو می‌کنی داری میای داد میزنه میگه نه خرید میکنم نه ماری باهات دارم 😔😔😔😔😔 فقط چون میخواد مجبورم کنه به مادرش تعارف کنم 

هیچ احترامی ازشون ندیدم هیچی بعد من باید همه جوره احترام بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شمام وجدانا عمدی تعارف نکردی 

من درکت میکنم اما راهت تحریک کردنش نیست دیدی که بدتر شد 

وقتی نقطه ضعفش مادرشه یا باید یکم توجه الکی نشون بدی یا باید جدابشی بری یا این جنگ اعصاب مسخره رو هرروز تحمل کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم تقریبا همینه زندگیم.دیگه عادت کردم ب خاطر بچه م ادامه میدم..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه مدت با سیاست باش قربون صدقه مادرش برو‌پیش چشم شوهرت، وقتی شوهرت نیس حالشو بگیر،اعتماد شوهرتو بدست بیاری کافیه، با هر م دی هم ازدواج کنی همینه فکر نکن طلاق بگیری با یکی دیگه خوشبخت میشی همه مردا بعد ازدواج مامانی میشن، به مادرش احترام بزار تا خودت احترام ببینی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
خوب شمام وجدانا عمدی تعارف نکردی من درکت میکنم اما راهت تحریک کردنش نیست دیدی که بدتر شد وقتی نقطه ض ...

بله منم میخواستم بگم ادم باید سیاست داشته باشه من ۵ سال با مادرشوهرم زندگی کردم شوهرمم ب شدت بچه ننه.ولی جلو شوهرم همش ب مادرش مثلا تعارف میکردم با ما بیاد در صورتی ک اصلا دلم نمیخواد بیاد.ولی اینکه خرید بخواد بکنه خب منم میگم برای مامانت ک میری بخری برای ما هم بخر و میخره.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲