2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 95 پست
الهی خدا کمکت کنه 8 سال امسال میره دوم

بچه ۸ ساله میفهمه پدر نامردش بهش نامربوط میگه 

یه دعوای حسابی اگه باهاش راه بندازی دیگه جرات نمیکنه دری وری بگه خدا مادرشون لعنت کنه که پسر اینجوری تربیت میکنن 

دفعه دیگه همچین گفت خودش و جدو آبادش به فحش ببند و بگو دفعه دیگه همچین گفتی خودت میدونی 

بگو تا خاندانتو بیارم جلو روت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواستو جمع کن خوبه کلا همیسه کتاب داستان های زنجیره ای را تو خونه بخون و بپرس از فرزند گلتون

کتابهای دریانورد ممنونم از راهنماییت حواستو جمع کن خیلی پرت پرت گفته یک منبع دیگه که طبقه بندی شده یاد بده

من برخلاف میلم دیشب به دخترم گفتم دیگه با بابات بازی نکن شاید کار غلطی بود ولی چندساله دیگه دارم میت ...

نه کار خوبی کردی، برا چی بازی کنه دور از جون بچت مریض میشه با همچین بیماری بخواد بازی کنه،، وقتی دیدی همش سرش تو ماتحت خودشه تو ام بیا بشین پیش بچت هیچ کاری انجام نده با بچت وقت بگذرون باهاش بازی کن به نظرم تو هیییچ شرایطی اولویتت چیز دیگ نباشه فقط و فقط دخترت ،

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

الهی خیر ببینی من دو روز تعطیل هستم تو خونه فقط بازی آموزشی باهاش میکنم بچم هر روز میگه دلم میخواد ب ...

خدا کمکت کنه 

من هر مادری که ببینم برا دلبندش تلاش میکنه دعا می کنم 

خدا موفق کنه بچه ات را 

به خدا دیشب زار میزدم از کار اومد برا مادرش گوشت چرخ کرد همش سیگار ، گوشی بعد هم بچه داره میخنده و ...

کاش وقتی بارداری سیگار نکشه عزیزم،خیلی ناراحت شدم باهاش صحبت بکن بگو این دختره هر مشکلی هم داشته باشه پاره تنته چجوری میتونی اینشکلی رفتار کنی،بچه های اوتیسم آیکیو خیلییی بالایی دارن

خدا کمکت کنه من هر مادری که ببینم برا دلبندش تلاش میکنه دعا می کنم خدا موفق کنه بچه ات را

گوشی من پر است از فیلمهای آموزشی من با انجمن در تماس هستم خدا بهشون سلامتی بده خیلی کمکم کردن خدا خیر بده اعضای انجمن خیریه را 

کاش وقتی بارداری سیگار نکشه عزیزم،خیلی ناراحت شدم باهاش صحبت بکن بگو این دختره هر مشکلی هم داشته باش ...

بارها دعوا کردیم نمیفهمه 

وقتی بچه خوبه میگه دیدی تشخیص دکتر اشتباه بود! 

وقتی اشتباه میکنه میگه بچه ات دیوونه است 

بیا ببرش چون دفعه ی دیگه میزنمش 

بچه میگه بابا چرا همش تو بالکن سیگار میکشی ؟

ولی شوهرم عین خیالش نیست