2777
2789
عنوان

بچه مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 95 پست
نه فوق باهوشه اینی که میگم باور کن عجیبه هوش یادگیریش ولی خیلی وقت ها خیلی رو وسایلش حساسه یا و نگاه ...

خداروشکر عزیزم خدا نگهدارش باشه.دیگه مردا اکثرشون حوصله ندارن 

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی میخوای سکوت کنی و شوهرتو ادب نکنی هان ؟بجات بودم با پشت دست میزدم تو دهنش خب همه بچه ها بازی م ...

این براهدفش هرکاری میکنه 

باورت نمیشه کسی که بچه اش محتاج یه دقیقه وقت گذاشتنه ببین چقدر مریضه که درک نمیکنه

به خدا دیشب زار میزدم از کار اومد برا مادرش گوشت چرخ کرد همش سیگار ، گوشی بعد هم بچه داره میخنده و ...

بگو مرتیکه ک ... خل روانی ، دیوونه تخ م ترکه ای که تو  ازش زاده شدب نه این طفل معصوم ، بگو کمتر ج ن درلا خانمای اینستارو ببینی چیزی ازت کم نمیشه حیف بچه پاکم که به ادم ناپاک و احمق و دیوونه ی ادم نمایی مثل تو باید بگه بابا

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

این براهدفش هرکاری میکنه باورت نمیشه کسی که بچه اش محتاج یه دقیقه وقت گذاشتنه ببین چقدر مریضه که درک ...

نمیدونم ولی من به هیچ کس جرات بی احترامی نمیدم 

شوهرم بعضی وقتا که بخواد پر رو بازی در بیاره پدرشو درمیارم فهمیدم تو این دنیا فقط باید وحشی باشی و نزاری کسی از گل نازک‌تر بهت و یا به علایقت که برای شما بچته بگه 

توام قدرت بگیر برای هدفت هر کاری بکن 

اگه اون مریضه تو دوبرابر مریض تر باش نسبت بهش تا سرجاش بشینه 

الهی خدا کمکت کنه 8 سال امسال میره دوم

یک سال تمام از سه سالگی شروع کردم الان تازه مهد کودک داره می‌ره کاردرمانی گفته به سنجش میرسه سطح هوشی بالاست هیچ فرقی با بچه های همینش نداره انرژیش فقط بالاست الان گفتن پس از اپل بیبی دیجیتال بوده اما معجزه کرد خدا برام به خدا سوگند خیلی اذیت شدم

بگو مرتیکه ک ... خل روانی ، دیوونه تخ م ترکه ای که تو ازش زاده شدب نه این طفل معصوم ، بگو کمتر ج ن ...

حالا کاش یکم از اینستا چیز خوب یاد میگرفت 

چهارتا روانشناسی و.... 

همش چرت و پرت میبینه

بگو اگه یه روزی تیمارستانی شدی به حق خود خدا، و این بچه به درجه ای از  کمالو معرفتو موفقیت رسید و تفم کف دستت ننداخت ناراحت نشو نتیجه رفتارت تو این روزاست 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

پسر منم تو طیف خیلی خفیف هست و هیچ کس متوجه نمیشه و الان کلاس سوم میره .نمیخوام ناراحتت کنم ولی هیچ بچه اتیسمی از طیف خارج نمیشه ....امیدوارم یه زایمان راحت داشته باشی و بچت سلامت به دنیا بیاد ....

بگو اگه یه روزی تیمارستانی شدی به حق خود خدا، و این بچه به درجه ای از کمالو معرفتو موفقیت رسید و تف ...

من برخلاف میلم دیشب به دخترم گفتم دیگه با بابات بازی نکن 

شاید کار غلطی بود ولی چندساله دیگه دارم میترکم