2777
2789
عنوان

چشم سوم

118 بازدید | 13 پست

اول اینکه من نمیخوام باز کنم برا خودمو فقط کنجکاوم بدونم 

چشم سوم واقعن ممکنه باز بشه؟

باز کردنش آسونه ؟

اگه باز بشه چه اتفاقاتی ممکنه برا فرد بیفته؟

دعا نویسا چشم سووشون بازه؟

امکان داره 

خیلی سخته بخوای الهی بازش کنی باید روی واجبات و ترک محرمات و اخلاقیاتت درست و تهذیب نفس کنی تا باز بشه 

مثل دعا نویس ها بخوای از طریق شیطانی باز کنی بایه احضاری چیزی هم میشه ولی تو فرکانس پایین باز میشه فقط موجودات تاریکی که وحشتناکن میبینی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویسا چشم سومشون باز بود ک رمالی نمیکردن

اره باز میشه ولی طول میکشه

باید از چاکرای اول متعادل کنی تا پنجم بعد چاکرای 7 بعد چاکرای 6 که میشه چشم سوم هرکدوم نامتعادل باشه طرف کارش ساختس

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

وقتی چشم سوم بازشه یعنی لایه هایی از جلو چشم کنار میره آدم عادی هفت لایه داره که هیچی نمیبینه اما کسی که بازه ممکنه شیش پنج الی آخر لایه داشته باشه که اگه آخرین لایه بازشه ابعادمختلفو میبینی درواقع اون موجودات نیستن که میان تو زندگیت این تویی که وارد ابعاداونا شدی واونارو میبینی 

بچه ها یوگا به چشم سوم ربطی داره؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یعنی تابه حال کسی تونسته

بله علمای زیادی بودن مثل ایت الله بهجت که چشمشون باز بوده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲