2777
2789

من ی مدت با یکی از آشناها توی رابطه رفتم به اصرار دوستم ک همیشه دختر عموم و بعدش متوجه شدم واقعا آدم مزخرفیه هزار جور رابطه تا الان داشته دیپلم نداره کار نداره شغل نداره من خیلی ازش بهتر بودم از همه لحاظ کات کردم توی اون مدت داشتم نابود میشدم اون وسطاش با پارتنر پسر داییش آشنام کرد اسم دختره پریا بود دختره هم مثل من گیر همچین آدمی افتاده بود بعد کم کم متوجه شدم با پارتنرش راب.طه داره و بدتر از اون این بود که همین پسره که من باهاش بودم می‌رفت پشت در خونه ای ک میرفتن میموند و همش راجب این دختره تعریف می‌کرد دختره خیلییی پشیمون بود گفت گول خوردم خداروشکر باز من یکبار بیشتر ندیدمش اونم اولین و آخرین بار بود ک همچین بلایی سر منم بیاره،یه روز عکس لختی دختره رو برام فرستاد پسره و گفت ببین مغزم سوت کشید و شد اولین و آخرین حرفامون بود کلی بی احترامی کردم بهش بعد اون جریان خیلی اتفاق و جریان با همین آقا و رفیقاش پیش اومد که من حرفایی ک دختره زده بود رو به پسری که باهاش بودم زدم و گفتم شما خانوادگی مزخرفین لیاقتتون دخترایی مثل خودتونه که هر روز با یکی باشن و پایه مشروب خوریتون نمیدونم چکار دختره کرده بودن که دختره بعد دو روز پیام داد گفت عزیزم تو هر چی باشه میری به بقیه میگی الان من بدبخت چ گیری افتادم فلانی و فلانی مغزمو خوردن 

ولی من میخواستم از دختره سواستفاده نکنن دختره به قول خودش بدبخت شده بود دیکه 

شمارشو الان پیدا کردم برم بهش پیام بدم و عذر خواهی کنم‌

🫧🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابت چی؟

اینکه به احتمال خیلی زیاد کسی که قبلا من باهاش توی رابطه بودم و پارتنرش خیلی بهش حرف زده باشن و باهاش بحث کرده باشن 

چون من گفتم این دختر هیچ گناهی نداره ک فلان بلاها رو سرش میارین

🫧🤍

خودت یبار بخوون ببین متوجه میشی کی به کیه؟

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دادم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

من که درست متوجه نشدم چی گفتی سخت توضیح دادی....فقط اینو میدونم ته این روابط به اصطلاح روشنفکرانه ی دوست پسر دوست دختری چیزی جز تباهی روح و روان و آینده ی دختر نیست،کاش اینهمه عادی سازی نمیشد این روابط،بطوری که این سایت پر شده از اینکه با دوست پسرم این شد و اون شد،بقیه هم میشینن رااهنمایی میکنن که اینکار کن و یا اونکار کن،واکثرا هم خانومن...خانوم عزیززندگیه‌ الان یکی از این دخترا آینده ی دختر تو هست و با این روندی که ما پیش گرفتیم قراره نسلی افسرده و پر از مشکلات روحی در آینده داشته باشیم

ب نظرم اره در حد ی پیام و بعدش بلاکش کن 

پیام ناشناس و تماسم جواب نده 

کامل ازش حلالیت بگیر بگو قصد و نیتم خیر بود بببخش اگر بهت اسیبی زدم 

اما دیگه در مورد پسره و اون پسر داییش هیچی نگو تا شرت ب خودت گیر نکنه خدای نکرده 

بلاک کن که نتونه جوابتو بده دختره و فقط حلالیت بگیر 

شما خانمی یا آقا؟

چقدر رابطه دارید با همه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره‌حتمن‌معذرت‌خواهی‌کن‌

برای‌رابطه‌حواستون‌باید‌باشه‌‌بعضی‌آدما فقط‌ برای‌کار ادمو‌میخان

باید‌اول به‌اون‌فرد‌ اعتماد کنی وبعدش وارد‌دوستی بشی 

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

اگه فکر می‌کنی اشتباه کردی و باید عذرخواهی کنی، برو پیام بده. ولی حواست باشه که آدم‌ها توی این شرایط ممکنه خیلی سخت از اشتباهاتشون عبور کنن. خلاصه هر تصمیمی می‌گیری باید با خودت صادق باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!