2777
2789

بچه ها کسی که قبلا خواستگارم بود و بهش جواب منفی داده بودم و مجدد برگشت ازم خاست بهش فرصت بدم 

و من باهاش یکی دو ماه بودم تا اینکه یه سوتفاهمی بینمون پیش اومد و جدا شدیم و اینم بگم وقتی داشتیم جدا میشدیم من دلم میخاست ادامه بدیم و سوتفاهم برطرف کنیم و انگار خوشی‌زده باشه زیر دلش‌ خدافظی کرد  . و همه باور نمیکردن که خدافظی کرده و میگفتن چجور این همه تورو میخاست و به در و دیوار میزد الان رفت ؟؟؟ و من وقتی این کارو کرد کلا گذاشتمش کنار و تمام ارتباطم باهاش قطع کردم 

تا اینکه یک ماه بعدش خاهرش همش استوری میذاشت که بفهمونه داداشش دلتنگه ولی من باز هسچ عکس العملی نشون نمیدادم 

یهو میبینم بی دلیل از همه جا بلاک میکنه یهو میبینم از بلاکی درم میاره و خاهرش توی اینستا همش استوری منظور دار میزاره 

یه دفعه هم من حواسم نبود میخاستم به کسی دیگه پیام بفرستم واسه اون فرستادم و سریع پاکش کردم ولی چون نوتیفیکیشن پیام رفت سریع اومد سلام فرستاد و میخاست حرف بزنه و من فقط نوشتم : ببخشید اشتباه فرستادم و دیگه پیامش سین نکردم

همش پالس میفرسته

منظور کاراش چیه ؟

من باید چیکار کنم ؟ 

خواهرش آنفالو کن 

به خودش پیامک اشتباهی نفرست😉

ذهنتو درگیرش نکن 

فراموشش کن 

اگر هم برگرده باز بدون دلیل خاصی می‌ره من حاضرم بنویسم و امضا بزنم که بازم می‌ره 

شخص این مدلی تو زندگیم بوده .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرش آنفالو کن به خودش پیامک اشتباهی نفرست😉ذهنتو درگیرش نکن فراموشش کن اگر هم برگرده باز بدون دلی ...

خاهرشو دو سه روزه انفالو کردم 

و واقعا اون روز از قصد پیام ندادم پیامم اشتباه رفت واسش و بعدشم خیلی سرد جواب دادم که فک نکنه از قصد بوده .

ولی واسم جالبه که چرا میگین اگه برگرده باز میره ؟ 

میشه بگین ؟ 

و اینم بگم خیللللی دوسم داشتتتت خیللللی

این یه روش دستکاری معروفه. یه مدت خیلی باهات خوبه ولی یدفعه باهات سرد میشه. یدفعه غیبش میزنه بعد دوباره برمیگرده. کلا تا آخرش میخواد همین بازی رو دربیاره  و یه آدم تاکسیکه. به هیچ وجه باهاش ازدواج نکن

خاهرشو دو سه روزه انفالو کردم و واقعا اون روز از قصد پیام ندادم پیامم اشتباه رفت واسش و بعدشم خیلی س ...

چون مشکل روانی داره 

چون تکلیفش با خودش مشخص نیست 

چون خوشش میاد بره و بیاد 

یه روز سرد باشه یه روز گرم 

چون لذت می‌بره ذهن تورو تا مدت ها و سالها درگیر خودش بکنه 

اینا واقعا اختلال روانی دارن 

خودتو نجات بده 

ببین یه نفر هفت سال با من اینکار کرد سه بار اومد خونمون خواستکاری ...

خاهرشو دو سه روزه انفالو کردم و واقعا اون روز از قصد پیام ندادم پیامم اشتباه رفت واسش و بعدشم خیلی س ...

میگم ک اشتباه کرده، نهایت ی بار فرصت بده ،شرمنده دلت نشی 

من بودم این کارو میکردم 

ب خودم ثابت میکردم اون مشکل داشت وتو ابهام رابطه رو رها نمیکردم 

تاپیک اخرمو بخون لطفا 

دوستت نداره 

کسی که دوستت داشته باشه و واقعاً قصدش جدی باشه اصلا به این بهانه های الکی نمیره 

شما خواهر ایشون رو چرا داری؟حتما باید صد بار ولت کنه تا بفهمی نمیخواد تورو؟بزار کنار این بازی هارو ع ...

من خاهرشو چند روزه انفالو کردم 

هی ولم کنه نبوده ! یه بار این انفاق افتاد اونم نوشتم بینمون سوتفاهم پیش اومد 

ولی همش خودش پالس میفرسته نمیفهمم کاراش واسه چیه اگه مرده بیاد جلو اگه نمیخاد پس این رفتاراش چیه