ن واقعا،،اخه یهویی با یه حرف ک نمیشه نظر داد،،شاید بی سیاست و کمی نادونه و نمیدونه نباید با همکار جز صحبت کاری حرف دیگه زد اونم ن وقتی کسی نظرشو نپرسیده،،،ببین کلا چ جور ادمیه قبلنم حرفای ناجور زده یا ن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راجب کار پیام داده بود آخهدیشب پیام داد و همسرم شبیه طوطی اومد نشونم داد
حتی اگر برای کار پیام داده بوده دیروقت بوده و شوهرت نباید یا پیامشو باز میکرده یا اینکه اون تایم اگرم دیده باید فقط جوابه کاری بهش میداده و پیامه خانمت اونجوریه یا اینجوریه رو کلا ندید میگرفته طوری که امثاله این بفهمه حرفه زیادی زده و با این دلقک بازیا که اسمشو زرنگی و نزدیک شدن میدونه نمیتونه واسه چته اضافه پیشه شوهرت جا باز کنه...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
ساعت 10 شب دیشب پیام داده در این حد بیشعوره و واقعا فکرمو درگیر کرده
عزیزم پس مطمئن باش زیادی کرم درونش فعال شده . با شوهرت با آرامش بگو ناراحت شدی ازین پیام دادن . بعدم برو ب اون زنیکه بفهمون شوهرت چقد عاشقته برو مستقیم یا غیر مستقیم بهش حالی کن شوهرت از اون بدش میاد
حتی اگر برای کار پیام داده بوده دیروقت بوده و شوهرت نباید یا پیامشو باز میکرده یا اینکه اون تایم اگر ...
آنلاین بود شوهرم داشتیم فیلم میدیدیم و قضیه کارشون باید فردا حل میشد خبر داشتم سوال واجبی بود ولی اصلا نباید از شوهرم میپرسید از یه همکار دیگه باید میپرسید حس میکنم داره کرم میریزه این زنیکه
شوهرم جوابشو نداد گفت منظور خوبی نداره ولی تو به دل نگیر و همکاره و ....... شک ندارم به شوهرم ولی بل ...
ببین هیچوقت به روی زنه نیاریا امثاله این از خداشونه واکنش ببینن... که بعدش صدتا حرف بزنن کلا با آدمه بی آبرو نباید دهن به دهن شد...سطحه خودتو بالا بگیر دفعه بعد هم رفتی محیطه کاره شوهرت محله سگ بهش نذار... نه اینکه براش قیافه بیای نه کلا سره صحبتو باهاش باز نکن در حده سلام هرچی حرف زد یه جوری جوابه کوتاه بده و بهش راه نده بخواد باهات دوست بشه این آدما بدرده معاشرت با خانمهای متاهل نمیخورن...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..