vfam مدیر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 عنوان بیاین بگم چی شده 🤦♀️💨همسرم خواب بود | مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 39 پست یکی ازم در رفتتالا پیشش باد شکم ندادمشکمم باد کرده درد میکنه میگه نفخه بروز راحت شی😂میگم زشته نگو میگه شهری خواب نبودم شنیدم من ک گردن نگرفتم الانم از خجالت ن نگاش میکنم ن باهاش حرف میزنم بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑 1404/03/20 | 00:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 زن و شوهر باکلاسی هستید.میگم زنها تو این زمینه خب بیشتر رعایت میکنند ولی مردها مگه عین خیالشون هست؟ر ... هر دو این حرکت زشت میدونیم ب بچه هامون میگیم موقع نفخ سریع خودشونو برسونن سرویس بهداشتی الان مثه قدیم نیست ک دسشویی وسط خونه ست سریع خودشونو برسونن ولی من امروز خیلی خجالت کشیدم 😂🤦♀️ بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
حورامان عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6828 هر دو این حرکت زشت میدونیم ب بچه هامون میگیم موقع نفخ سریع خودشونو برسونن سرویس بهداشتی الان مثه قدی ... میگم که شما خیلی باکلاسید.خوبه اینجوری ولی نه اینکه زیاد سخت بگیریذ چون خارجی ها هم خیلی راحت اینکار رو میکنن میگن باد معده باید خارج شه
vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 میگم که شما خیلی باکلاسید.خوبه اینجوری ولی نه اینکه زیاد سخت بگیریذ چون خارجی ها هم خیلی راحت اینکار ... حق با شماست گاهی وقتا بچه هام دلدرد میگیرن بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
تورکقیز عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1059 نه اصلا هیچکدوممون😂 مگه میشه 🤔🤔 یا روده ندارین یا پیش هم نیستین و مهم تر اینکه رابطه ی آنال نداشتین. 🫣🫣
vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 مگه میشه 🤔🤔 یا روده ندارین یا پیش هم نیستین و مهم تر اینکه رابطه ی آنال نداشتین. 🫣🫣 همیشه هم پبش همیم 😂 بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
تورکقیز عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1059 همیشه هم پبش همیم 😂 زرنگی ها جواب آخری را ندادی 😂 ما آنال داریم یکی دوبار روز بعد آنال پیش مامانمم در رفته🫣😂
vfam مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 972 زرنگی ها جواب آخری را ندادی 😂 ما آنال داریم یکی دوبار روز بعد آنال پیش مامانمم در رفته🫣😂 خب داشتیم ولی ب سختی کنترل کردم 😂 بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
تورکقیز عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1059 خب داشتیم ولی ب سختی کنترل کردم 😂 چقدر عجیب، برا آنال خجالت نمیکشی ولی برا یه باد خجالت میکشی؟! 🤔😂
تورکقیز عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1059 خب داشتیم ولی ب سختی کنترل کردم 😂 برا من بار اول زمان عقدمون وسط عملیات آنال در رفت خواست بخنده گفتم بار اول و آخرته از عقب رابطه داریم زود گفت غلط کردم 😂 و اینگونه شد که آنال ادامه پیدا کرد😜🫣😂