دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 عنوان فامیل 76 بازدید | 16 پست چرا همه فامیل از من بدشون میاد با اینکه من باهمه خاکی و مهربونم و اصلا نه توهینی میکنم بهشون نه حرف بدی میزنم کسی مثل من هست ؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1404/03/19 | 21:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13750 تو نمیتونی همه رو راضی نگه داریی دوست داشته باشن این یه واقعیت
_____فلسفه_____ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 510 چون درون گرایی هستی و زیاد اطلاعاتی از خودت بروز نمیدی اهل سوال و پرس جو کردن از دیگران نیستی
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 اسمت رو دوس داری؟ اسمم رو ؟ یعنی چی گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 تو نمیتونی همه رو راضی نگه داریی دوست داشته باشن این یه واقعیت اخه هیچکدوم دوست ندارن با اینکه به همه احترام میزارم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 اسمت اسم فامیلاسم؟ اسمم رو یه کم ولی فامیلیم رو خیلی دوست دارم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39818 اسمم رو یه کم ولی فامیلیم رو خیلی دوست دارم خودم هم دقیق و مستند نمیدونم ولی تو یه پیج میگفت اسمها ارتعاش دارندشما با شرحی که ارایه کردین گویا تو رابطه مشکل دارین
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 چون درون گرایی هستی و زیاد اطلاعاتی از خودت بروز نمیدی اهل سوال و پرس جو کردن از دیگران نیستی نه گلم اتفاقا خیلی اهل شوخی بگو بخندم باهاشون برون گرا هستم کاش درون گرا بودم دلم نمیسوخت گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 خودم هم دقیق و مستند نمیدونم ولی تو یه پیج میگفت اسمها ارتعاش دارندشما با شرحی که ارایه کردین گویا ت ... والا من سمتشون میرم مثلا جایی که همه جمع هستن با همه با لبخند و روی خوش و مهربونی سلام علیک میکنم انگاری همه بدشون میاد ازم ازم فرارین یا محلم نمیدن گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دخترخوشبخت1 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 471 زیادی خوب باشی و مثبت و قابل پیشبینی حوصله سر بر میشی اره اینم حرفیه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
_____فلسفه_____ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 510 نه گلم اتفاقا خیلی اهل شوخی بگو بخندم باهاشون برون گرا هستم کاش درون گرا بودم دلم نمیسوخت به خاطر اینکه زیاد صحبت و شوخی میکتی کمی سنگین تر برخورد کنچه اطرفیانت فامیل ت افسرده اند شما خیلی سر زنده و با انرژی
eskarlet5 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 5782 والا من سمتشون میرم مثلا جایی که همه جمع هستن با همه با لبخند و روی خوش و مهربونی سلام علیک میکنم ان ... خاکی هستی انگار کسی ادم خاکی رو دوست نداره شخصیتت رو ارتقا بده همچنین ظاهرتو برنامه بریز و روش کار کن