2777
2789
عنوان

شوهرم امشب باهام بد حرف میزنه

1698 بازدید | 29 پست

بعد از ظهر از سرکار اومد چای و غذاشو دادم خورد بهش گفتم بچه ها اذیتت میکنن بزار یک ساعت ببرم بیرون تا تو بگیری بخابی راحت، بردمشون بیرون بعد یه ساعتی اومدم خونه تازه بیدار شده بود،یه جوری شده بود هر چی باهاش حرف زدم چی شده چرا ناراحتی با بداخلاقی گفت نمیدونم حالم خوبع و کارم نداشته باش و فلان باز من گفتم بیخیال حتما چون تازه بیدار شده حالش سرجاش نیومده، ولی با بچه ها تقریبا خوب بود، بعد نیم ساعت ازش یع سوال پرسیدم با عصبانیت جواب داد😐نمیدونم چش بود منم دیگ باهاش حرف نزدم یکم بعد هر چی باهام حرف زد خیلی سنگین و سربالا جوابشو دادم، امشبم میخام باهاش حرف نزنم بنظرتون بی محلی کنم منم یا کشش ندم

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا زیاد تنها بیرون نمیری یا حساس بدون اون بری بیرون؟

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

مردا گاهی اوقات از فشار کاری میشن مثل دوره پی ام اس ما خانما به نظر من کشش نده ولی با زبون نرم و آروم بهش بگو دوست داری اگه از چیزی ناراحته منطقی بهت بگه و بی احترامی نکنه 

توام در مقابل همین جوری باشی 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

نه بردم دم در یکم با بچه ها بازی کرد

سکوت کن تا برگرده به حالت عادی

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بابا مرد هم یه وقت هایی دلش میخواد تو حال خودش باشه ،اصبا پا پی اش نباید شد ،زود خوب میشه ،

خب بگه حال ندارم نه اینک با عصبانیت جوابمو بده

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

الان که کشش نده . بذار یکی دو روز دیگه که حالش خوبه راجع به امشب باهاش صحبت کن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.