2777
2789
عنوان

چجوری پولمو بگیرم

47 بازدید | 6 پست

من تو یه سالن مژه کارم صاحب سالن حتی از ۱۵هزارتومن خودشم نمیگذره و اینکه اشناست دیروز مشتری داشتیم ۳۰تومن من دستش موند دوبار گفتم گفت برم خونه کارت به کارت میکنم حتی گفتم اگه نداری با مشتری بعدی حساب کنم گفت نه شب میزنم و نزد یبارم ۱۰۰تومن ازم خورد به رویه خودش نیاورد الانم فردا مشتری دارم چیکار کنم 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

۳۰ هزار تومن ؟

اره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

خب تو هم به اندازه همون ۳۰ تومن ازش یه چیزی بردار چه میدونم براشی ، پد پنککی ، ناخن مصنوعی یه چیزی بردار که حساب کار دستش بیاد که اگه پولت رو نده تو به جاش وسیله برمیداری،

تازه اون ۱۰۰ تومنی که ازت خورده رو هم حساب کن

و بهش بگو مثلا این رژ لب رو به جا پولم برداشتم عزیزم نمیخواد برام بفرستی ، ۳۰ تومن چند روز پیش بوده ، ۱۰۰ تومن هم قبلا

دیگه حساب مون صاف شد

از وسایل نو و تازه ای که خریده بردار 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

بابا این پولا دیگه پولی نیست پول یک چیپس و پفک هستش ذهنت رو درگیر نکن اما اون دیگه چقدر فطرتش پایینه

خب چطور برای این خانم پولی نیست ولی برای اون خانم پوله؟! 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی