2777
2789

من از ظهر مرغ هارو داخل روغن و کره سرخ میکنم 

بعد داخل همون روغن و کره، پیاز خلالی سیر خرد شده فلفل دلمه و هویج رو تفت میدم و بهش نمک و ادویه مثل چوب دارچین زعفران غلیظ و پودر انبه و فلفل سیاه و ادویه آبادانی میزنم و رب میزنم و میذارم بیست دقیقه با حرارت کم سرخ بشه 

بعد مرغ هارو داخل سس می‌چینم و اب میریزم 

زیاد نباید آب ریخت 

برنج رو هم از ساعت چهار شروع کن به گذاشتن آبش تا برای شش دم بندازی

البته ببین کی میخوای سرو بشه شام 


❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من زرشک رو میشورم و میذارم آبش بره 

بعد داخل تابه کره و روغن رو داغ میکنم بهش زعفران غلیظ و شکر و گلاب میزنم و بعد زرشک رو میریزم و در حد سی ثانیه میذارم تا تفت بخوره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من خودم ھمیشہ مھمون دارم

شب قبلش سالاد ماست خیار اینجور چیزا رو امادہ میکنم کہ فردا کارام کمتر بشہ

صبحم زودم مرغامو درست میکنم و برنجو خیس میزارم

مرغم من درست میکنم اول مرغو سرخ میکنم 

بعد سس مرغو امادہ میکنم مرغا کہ سرخ شد میزارم داخل سس" اب میریزم میزارم 2 ساعت بپزہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز