2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها چرا اینقدر بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 53 پست
نصف پول رهن رو باید یکماه قبل تخلیه بهش بدهاگ نداده تخلیه نکنین باهمون کرایه بشینید بگید پیدا نکردیم ...

اصلا نصف رو هم نمیخواد خالم گفته حداقل از ۶۰۰ یه ۱۰۰ بده اونم نداده

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکسال اول زندگیمون مستاجر بودم صابخونه دیوونمون کرده بود انگار قصر وبارگاه اجاره داده من زایمان کرده بودم اون برا خونه مشتری می‌آورد ببینه حتی چک ضمانت رو بهمون پس نداد پول پیش هم‌خیلی گشت تو خونه یه بهونه پیدا کنه کم کنه ازش که انقد جیغ جیغ کردم جرأت نکرد ایراد بگیره کامل که خالی کردیم پول پیشو داد تازه همش میگفت من تا مستأجر پیدا نکنم پول پیشتونو نمیدم که من گفتم خب منم کلید نمیدم بهت برا همین کوتاه اوند وای خداروشکر تموم شد... 

نه بابا همبن چن روز پیش بهش زنک زده معلوم نیست قصدش چیه جالب اینجاست اصلا مستاجر هم نیومده خونه رو ب ...

عه عجب حالا مهلت تمدید قراردادنامه خاله تون کی هست ؟؟ شاید نزدیکه بخاطر همون اما غیر این اصلا اجازه نداره ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اصلا نصف رو هم نمیخواد خالم گفته حداقل از ۶۰۰ یه ۱۰۰ بده اونم نداده

۶۰۰ رهن داده؟؟؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

باید ی پول دست خالت بده به نظرم حالا فعلا بره بگرده

فعلا داره میگرده یه خونه کوچیک پیدا کرده که این پول نمیده بره قرارداد کنه

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
اره

این همه پول. رهن داده و صاحب خونش ربونش درازه

باید ۳۰ روز ب تخلیه۳۰۰ حسابتون باشه قانونه قانون

هرروزی ک ۳۰۰ رو داد یکماه بعدش خالی کنید

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

من یکسال اول زندگیمون مستاجر بودم صابخونه دیوونمون کرده بود انگار قصر وبارگاه اجاره داده من زایمان ک ...

نمیشه قضاوت کرد بعضی مستاجرهام خیلی بدن خیلی 

من خودم میخواستم مستاجر خونمون رو جرواجر کنم شوهرم نذاشت در و کابینتها رو پوسونده بود و چررررررب 

تمام دیوارها رو بچه هاش نقاشس کشیده بودن گنده زده بود به دستشویی و حمام 

البته فروختیم پول گذاشتیم روش مفازه خریدیم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من یکسال اول زندگیمون مستاجر بودم صابخونه دیوونمون کرده بود انگار قصر وبارگاه اجاره داده من زایمان ک ...

همیشه دعا کنید گیر آدمای ندید پدید نیفتید 

حالا اینو داشته باش 

ما ی همسایه داریم دو تا خونه داره هر روز ی کدومشونو میزاره دیوار برای فروش  فقط به قصد آزار و اذیت و سرگرمی اصلا قصد فروش نداره طرف دیونس مشکل روانی داره انگار فقط میخاد پز بده من خونه دارم همین 

یکیشو خودش نشسته یکیشم دست مستاجره 

مستاجرش میگه کافیه سربرج ی روز دیرتر اجاره رو براش بریزی میاد دم خونه 

خلاصه من یکی دو بار گفتم خونتو بفروشی من میخرم تا میخاستیم بریم بنگاه پشیمون میشد از فردا دوباره میزاشت دیوار 

من موندم تو مغز اینا چیه ؟؟

حالا ببینی اینو میگی عجب آدم فرهیخته ای 😑

همیشه هم نالان و گریان از وضع مملکت و جامعه و حق به جانب 

مستاجرشم داره فرار میکنه