2777
2789
عنوان

همخونه عوضی خاک برسرش

885 بازدید | 49 پست

نمیدونم چرا اینکار میکنه احمق میبینه لامپ اتاقم خاموشه 

از ساعت ۶ عصر تا ده شب خواب بودم بعد تا رسید خونع نمیگ ی ادم خوابه میگ فلانی کلید دم در جا گذاشتی! خب احمق بیشعور بزار بیدار بشم بعد بگو فرار ک‌نمیکنم

بعدم رفته تو اشپزخونه موزیک گذاشته! 

زمانی ک خواستتیم همخونه بشیم من گفتم خوابم سبکه منم با حال بد بیدار شدم کولر خاموش کردم چون اکثرا بخاطر اون روشنه 

کوره یا خره ک خوابم !؟ شما باشید چطور میگفتید ک کدورت پیش نیاد ؟ خواستم بگم فلانی میشه اگ کاری بود وقتی بیذار شدم بهم بگی؟ چون برا کلیذ کفتی خواب بودم و اگ‌ممکنه وقتای ک خوابم موزیک نزار ..این لحن بده؟ 

مشکلی نداریم باهم خوبیم اما امروز رید تو عصابم

وااای تنم لرزید چه خوب که تنهام 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم مودبانه گفتی 

من اگه از خواب بپرم سگ میشم یه سگ واقعی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
والا مشکل از توئه نه اون چقدر پرخاشگر و داغونی ساعت ۶ تا ۱۰ که وقت خواب نیست اونم ۴ ساعت غروب یه نفر ...

شرایط شغلی آدما گاهی یه جوریه که ۸ صبح باید تازه بخوابن ۸ صبحی که همه بلند میشن میرن سرکار اونا تازه برمیگردن خونه که بخوابن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
والا مشکل از توئه نه اون چقدر پرخاشگر و داغونی ساعت ۶ تا ۱۰ که وقت خواب نیست اونم ۴ ساعت غروب یه نفر ...

پرخاشگر و داغون خودتی احمق نظرات بقیه بخون فقط تو حق دادی ب اون  پس مخت تاب داره😂😂😂بعدم  من خوابیدم اینقد دلیل داشتم تو گوهخوری؟ 

شرایط شغلی آدما گاهی یه جوریه که ۸ صبح باید تازه بخوابن ۸ صبحی که همه بلند میشن میرن سرکار اونا تازه ...

دقیقا منم ساعت کاریم ۸ صب تا ۴ عصر گاهیم شش میرسم خونه این بچس عقلش قد نمیده نفهمه