2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها چرا اینقدر بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 53 پست
کلا دیگه فقط بیست درصد برای مستاجر حق شکایت گذاشتن

مثلا ما الان ۵ تومن اجاره میدیم صاحب خونه میتونه ۲۵۰ اضافه کنه؟ کجا شنیدید شما؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

نمیشه قضاوت کرد بعضی مستاجرهام خیلی بدن خیلی من خودم میخواستم مستاجر خونمون رو جرواجر کنم شوهرم نذاش ...

من در مورد کسی نگفتم در مورد خودم گفتم که تازه عروس بودم همه وسایلم نو بود تازه چند مورد اشکال از اول داشت که شوهرم با وسایل خودش تعمیر کرد به روی صاحب خونه هم نیاورد ولی من دیدم خیلی پرروئه بهش گفتم دیگه لال شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآید بده خالت بگه من بلند نمیشم ببینم کدوممون ضرر میکنیم

اره لعنتی خالم از این می‌ترسه ۲۰ روز دیگه بیاد بگه بابد تخلیه کنی پولتو میدم 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
من در مورد کسی نگفتم در مورد خودم گفتم که تازه عروس بودم همه وسایلم نو بود تازه چند مورد اشکال از او ...

گفتم که شاید قبل شما مستاجر بد داشته!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

همیشه دعا کنید گیر آدمای ندید پدید نیفتید حالا اینو داشته باش ما ی همسایه داریم دو تا خونه داره هر ر ...

عجب روانی بوده🤦‍♀️

ما هم صاحبخونمون مثلا رئیس بانک بود ماهی یبار دم در بود نه برای اجاره چون اجاره رو چک داده بودیم اصلا یه روز هم جا بجا نمیشد همش یه گلایه ای داشت بکنه ..

داداش دوستم کنار همین خونه که ما اجاره بودیم داشت خونه می‌ساخت دوستم گفت از بس صاحب خونتون هر روز بهش گیر می‌داده بعد یه سال فروخته از اونجا رفته فکر می‌کرد یه خونه ۳ طبقه داره دیگه کوچه ارث باباشه 

ان شاءالله همه مستاجرا صابخونه بشن از درد ورنج اجاره نشینی نجات پیدا کنن