2777
2789

باورتون نمیشه من ادمی بودم ک ب خانوما میگفتم هر طور شده کار کنید مستقل شید

ولی خودم چند وقته اصلا دلم نمیخواد برم سر کار

قبلا میرفتم سرکار، و متنفرم از صبح زود پاشدن متنفرم از ی روتین ک قراره هر روز تکرار شه

دلم میخواد صبحا برم پیاده روی عصرا برم باشگاه واسه خودم باشم

اینم بگم مجردم و فعلا دانشگاه میرم

دلم میخواد ارشد بخونم ولی شاغل شدن اصلاااا 

این خیلی بده؟ 🥲

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

سلام عزیزم عکسمو کذاشتم تاپیک اخر میای

خب حالا چرا اینجا میگید🤦🏻‍♀️

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت میخواد ولی به محض اینکه بیکار شی دو هفته میری پیاده روی و باشگاه و بعدم ول می‌کنی بیکار تو خونه میچرخی باز دلت میخواد بری شاغل شی ذات آدم همینه منتهی شغل به زندگی آدم نظم بیشتری میده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دلت میخواد ولی به محض اینکه بیکار شی دو هفته میری پیاده روی و باشگاه و بعدم ول می‌کنی بیکار تو خونه ...

نه اخه من با روتین پیاده روی و باشگاه بیشتر حال میکنم تا سرکار😕

اگر عااااشق کارت باشی اینو نمیگی

عشق و عاشقی واسه یک ماهه نهایت بعدش بدت میاد ازش🤦🏻‍♀️

منم مثل شما فکر میکردم البته من تصورم از زندگی کارمندی این بود و هست رفتم سراغ فروشندگی و با این کار حالم بهتره واقعا

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

منم اصلا آدم بیرون کار کردن نیستم‌نه بد نیست قرار نیست همه مثل هم باشن که

اخه میدونی من روحیم هم حساسه تا صاحب کار بهم بگه بالا چشت ابروعه ناراحت میشم بعد اصلا شغلی هم ک در ارتباط با مردم باشه بدم میاد🤦🏻‍♀️