2777
2789

قبلیم ک دوسم داشته و ردش کردم الان ک واسه زنش استوری عاشقانه میزاره من حسودیم میشه سرم داغ میشه؟

این حس طبیعیه یا نه شما هم اینجورین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب استوریاش رو نگاه نکنیا بلاک کنچرا زجر میکشی؟..بعدشم زندگی زناشویی اینقدر بالا و پایین داره که حسر ...

نگا نکردم استوریشو یه نفر دیگ داشت نگا می‌کرد دیدم

امیدوارم حس دوس داشتن نباشه بین منو اون چون تا فهمید منم دیدم استوریشو یه استوریشو دیگ گزاشت 

داره شو اف میکنه برا من یا چی؟

نگا نکردم استوریشو یه نفر دیگ داشت نگا می‌کرد دیدمامیدوارم حس دوس داشتن نباشه بین منو اون چون تا فهم ...

اوکی...اینکه یه حس غبطه داشتی لزوما به معنی دوست داشتن نیس پس نگران نباش

اوکی...اینکه یه حس غبطه داشتی لزوما به معنی دوست داشتن نیس پس نگران نباش

هووف خداروشکر 

چون شوهر خودم اهل مجازی نیست اصلن حتا بلد نیست چجوری  استوری بزاره شاید برا اونه

واقعا ؟پس چرا شوهرمو انقد دوس دارم شما چنین حسی نداشتین تا الان

من مجردم ولی قبلا تو دوران دانشگاه یکیو دوست داشتم وقتی فهمیدم ازدواج کرده از دوست داشتنش هم حس گناه میکردم اینطور شد که دیگه رها کردم پیوست به خاطره ها

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

من مجردم ولی قبلا تو دوران دانشگاه یکیو دوست داشتم وقتی فهمیدم ازدواج کرده از دوست داشتنش هم حس گناه ...

اخی متاسفم منم سر اینکه اون منو دوس داشت و دوران بلوغ و احساسات و اینا بود یه حسابی داشتم بهش الان نه 

الان فقط میخام منو تو بهترین حالت ببینه