2777
2789
شما موقع ازدواج معیارهاتو و توقع هاتو بگو و بیان کن که میخوای قانونی ثبتش کنی اگه کسی قبول کرد که مب ...

اخه اکثرا با دید زن خونه میان خواستگاری، و وقتی انتظاراتم رو میگم چشماشون چارتا میشه، میگم خب باید جامعه طوری باشه که با همچین انتظاراتی انقد جا نخورن

بعدم میرن همه جارو پر میکنن که فلانی خیلی توقعش بالاست اصلا سمتش برا ازدواج نرین!!!!!!!!

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمانقد دور و برم پ از ازدواج و مرد سمی هست که کلا نا امید شدم، یا دخترایی که هنوز دانشگاه هم ...

چه بد که اطرافت اینجورین 

والا دور بر من همه ازدواجها نرماله شکر خدا 

خانمها اگه خانه دار هم هستند برای خودشون وقت میزارن و گردش میرن و ... کارمند هم باشن آقا تو کارهای خونه کاملااا کمک می‌کنه 

مرسی عزیزمانقد دور و برم پ از ازدواج و مرد سمی هست که کلا نا امید شدم، یا دخترایی که هنوز دانشگاه هم ...

اکثرا متوجه نیستن. یه چیزی رفته تو سرشون به اسم وظیفه‌شون یا غریزه و این چیزا. فکر میکنند روتین زندگی همینه! اینجوری بزرگ شدند. 

فقط وای به حال روزی که بفهمند اینجوری نیست. اونوقت یا شروع میکنند به حسادت و متلک پروندن به بقیه که مثل خودشون نیستند و روز به روز تلختر میشند یا زندگیشون بهم میریزه

همون طور که ما «کمک» خرج میشیم ، اونا هم کمک کار منزل میشن .هرکار کنی آخرش اکثر مردا کارشون تو خونه ...

ما چطور کمک خرج میشیم؟ من دیدم زن اندازه شوهرش درمیاره ولی موقع کار خونه باید بیشتر کار کنه، یا از حقوق خودش بده برای کارگر،

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

من تحت فشار نیستم خداروشکر. و بله کارهای خونه رو تقسیم کردیمآشپزی و مرتب کردن اتاق خوابمون با من هست ...

واقعا با کامنتهای اینجا دارم به مردها امیدوار میشم...

ما چطور کمک خرج میشیم؟ من دیدم زن اندازه شوهرش درمیاره ولی موقع کار خونه باید بیشتر کار کنه، یا از ح ...

خونه ما که منم خرج می کنم شوهرمم کمک خونه میکنه

دو طرفه است 

بلاخره زندگی مشترکه 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
نه گلم یه جور غریزس حتی دختر بچه ها مسئولیت پذیر تر از پسر بچه هان البته حرف شماهم بی تاثیر نیست چون ...

نه فرقی نداره، اون مادره که از بچگی اونو تو مغز دختر فرو میکنه، من هیچوقت مسئولیت پذیر نبودم ولی مادرم مجبور میکرد کار کنم، وقتی میگفتم چرا برادرام کار نمیکنن میگفت اونا پسرن، من همیشه ناراحت این نابرابری بودم

اره دوقلو

خدا براتون نگه داره چند سالشونه؟ 

حقوق شوهرتون جوری هست بتونین پرستار بگیرین و به زندگی شخصی خودتون و علایقتون برسین؟

چه بد که اطرافت اینجورین والا دور بر من همه ازدواجها نرماله شکر خدا خانمها اگه خانه دار هم هستند برا ...

چه عالی 

پس امید داشته باشم مرد منطقی بتونم پیدا کنم در این مورد؟

خدا برای هم نگهتون داره، ایران به زوج های مثل شما بیشتر نیاز داره واقعا

فدات بشم عزیزم 

خدا برای شما هم بهترین ها رو قرار بده و زندگی سراسر آرامشی رو رقم بزنه❤️

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اکثرا متوجه نیستن. یه چیزی رفته تو سرشون به اسم وظیفه‌شون یا غریزه و این چیزا. فکر میکنند روتین زندگ ...

دقیقا 

من واقعا از این کلیشه های جنسیتی بدم میاد، اخه یسریا انقدر ذهنشون شستشو داده شده که خودشون نمیفهمن چقدر قربانی هستن...

حالا کسی که خودش انتخاب میکنه هیچی، ولی یسریا واقعا حسرت دارن ولی بخاطر انتظارات جامعه مجبورن بسوزن و بسازن

خدا براتون نگه داره چند سالشونه؟ حقوق شوهرتون جوری هست بتونین پرستار بگیرین و به زندگی شخصی خودتون و ...

دوساله،نه نمیرسه پولش به پرستار گرفتن،از اینکه وقتی برا خودم ندارم دارم عذاب میکشم ،بعضیا خواسته ای جز بچه داری خانه داری ندارن ولی من دوس ندارم حس میکنم عمرم بیهوده میگذره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه عالی پس امید داشته باشم مرد منطقی بتونم پیدا کنم در این مورد؟

اره عزیزم مرد خوب هم پیدا میشه فقط کافیه دوران آشنایی چشماتو کامل باز کنی و حقایق رو ببینی و اگه طرف نرمال نبود راحت جدا بشی ازش 

با عقلت تصمیم بگیری نه با احساست