2777
2789
شما سر کار هم میرین؟با خواست خودتون ۶۰ ۴۰ هست یا احساس اجبار میکنین؟ یا احساس وظیفه ای که از ته دلتو ...

ما هردومون شاغلیم 

دوس دارم بیشتر کار کنه ولی همینم براش پیشرفت بزرگیه

چون تو حونه مادرش یاد نگرفته بود که مرد باید کار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با کامنتهای اینجا دارم به مردها امیدوار میشم...

جالبه یه سری از مردهایی که کارمندن کار بدنی کمتری دارن و زودترم میان خونه  براشون ننگه که کار کنن زناشون هم به این باورن که مرد چون بیرون کار کرده خسته است با اینکه ممکنه خودشونم شاغل باشن یا از صبح با بچه سر و کله بزنن.همسر من تا نه و نیم شب سر کاره ولی من وقتی شاغل بودم بازم کمک میکرد صبح زود بیدار می‌شد خورشت می‌ذاشت😄

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

ما هردومون شاغلیم دوس دارم بیشتر کار کنه ولی همینم براش پیشرفت بزرگیهچون تو حونه مادرش یاد نگرفته بو ...

واقعا عالیه که تونستین متقاعدش کنین 

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

جالبه یه سری از مردهایی که کارمندن کار بدنی کمتری دارن و زودترم میان خونه براشون ننگه که کار کنن زن ...

وای دقیقا

نمیدونم چرا برای بعضیا اصلا همچین چیزی غیر قابل درکه، الان مثلا همسر شما باید نمونه یک همسر نرمال در جامعه باشه ، منظورم اینه باید مرد وظیفش بدونه این کار ها رو.

کاملا هم منطقیه 

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

میدونم، ولی خب رفتن همه جا رو پر کردن فلانی خیلی انتظارتش بالاست خیلی پر توقعه از اینش میسوزم

سوختن نداره که اونا برای کسایی میگن و تعریف میکنن این حرفهارو که هم معیار خودشونن خب قطعا براتون بهتره که این آدما نمیان خاستگاری ، وگرنه برای کسی که معیار شمارو بپسنده این حرفها تعریف بشه چیز بدی محسوب نمیشه 

اینم راه حلیهکارای بچه داری چطور؟

من همسرم مشغله اش زیاده ولی هرگز برای نظافت خونه یا غذا نق نمیزنه شاید یه وقت غذای خاصی هوس کنه و بخواد تعطیلی براش پخته بشه چون میدونه من چه خونه باشم چه نباشم مشغله ام زیاده و نمیرسم 

البته که زمانی که پسرم زیر دو سال بود و من بارها و بارها به دلیل فشار زیاد تا مرز فروپاشی رفتم کاری برام نکرد ولی بعد از اینکه بچه مهد رفت من یه مقدار. آرومتر شدم اگر هم من درگیر آزمونی چیزی باشم اونم روز تعطیلش باشه در حد دو سه ساعت بچه رو می‌برد بیرون یه وقتا برای یه دوره کوتاه پرستار میگرفتم 

الان دیگه پسرم ۷ سالشه یکم راحتتره دیگه 

من همسرم مشغله اش زیاده ولی هرگز برای نظافت خونه یا غذا نق نمیزنه شاید یه وقت غذای خاصی هوس کنه و بخ ...

درسته خوشبخت باشین عزیزم