2777
2789
هرکاری کنی آخرش مرد ها نمیتونن کار خانومانه انجام بدنمثلا ظرف بشورن پشت سر تو باید بری درست بشوری کث ...

چون اسم کار خانومانه میذاری روش

اینجوری نیست

دست و پا چلفتی که نیستن

همسر من خیلی قسنگ ظرف میشوره، لباس اتو میکنه، ته چین و خورشت جا افتاده درست میکنه

نباید اسم وظایفشون تو خونه رو گذاشت 'کمک'

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جدیدا دور کاری میکنم و درآمدم کمتر شده ولی قبلش که میرفتم همسرم کاملا تو کارهای خونه کمک میکرد حتی م ...

چه شوهر باشعوری واقعا، نصیب منم بشه از این شوهرا

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم آشپزی هم میکرد بعضی روزا.از مردایی که میگن کارای خونه واسه زنه و انجامش رو عیب میدونن بشدت ...

دقیقا 

واقعا امیدوار شدم نسبت به مردها،  کلی خانوم اومدن از شوهر های با شعورشون اینجا گفتن

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

زنا خب قالبا مسئولیت پذیر ترن علتش اینه

زنا مسئولیت پذیر نیستن عزیزم این انتطار جامعه ست که تو ذهنمون هست، انگار فلان کارو نکنیم عذاب وجدان میگیریم 

کارگر هفتگی دارم خودم در حد معمول کار انجام میدم

اینم راه حلیه

کارای بچه داری چطور؟

تاپیک قبلیتو خوندم با حرفات موافقم و افکار خودمم مث توعه همش خونه داری بچه داری ،واقعا بقول شما حس رکود بهم دس داده،من عاشق شدم وگرنه ازدواج نمیکردم  از ازدواجم هم پشیمون نیستم ولی واقعا حس خوبی ندارم این افکار هی تو ذهنم میچرخه و اذیتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
میشه بپرسم کار همسرتون چیه؟ و اینکه تو خونه چه کارهای انجام میدن؟

همسر من کارشناس کنترل کیفیت قطعات یکی از خودرو سازی است

خب معمولا کارش جوریه که دائم سر پاست 

و سه روز در هفته هم بعد شرکت می‌ره باشگاه ، مربی جودوه

کلا شستن سرویس بهداشتی و حمام ، جاروبرقی و خرید خونه ، تمیز کردن پاگرد و باکن و رسیدگی به گلدونا و شستن ظرفای مهمونی با همسرمه

الآن که باردارم بیشتر هم کار می کنه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

شما موقع ازدواج معیارهاتو و توقع هاتو بگو و بیان کن که میخوای قانونی ثبتش کنی اگه کسی قبول کرد که مبارکه اگه نکرد هم بشین تا بعدی بیاد انشالله که قبول می‌کنه ،این که دیگه داستان نداره

چون اسم کار خانومانه میذاری روشاینجوری نیستدست و پا چلفتی که نیستنهمسر من خیلی قسنگ ظرف میشوره، لباس ...

همون طور که ما  «کمک» خرج میشیم ، اونا هم کمک کار منزل میشن .

هرکار کنی آخرش اکثر مردا کارشون تو خونه  نصف نصف نمیشه 

چون خانه داری خیلی کار ها داره که مردا اصلا نمی‌دونن که هست .

میلیون ها کاره .

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

من تحت فشار نیستم خداروشکر. و بله کارهای خونه رو تقسیم کردیم

آشپزی و مرتب کردن اتاق خوابمون با من هست و بقیه کارها (شستن لباسها و ظرفها و جمع کردنشون و مرتب کردن و گردگیری و جارو کردن و شستن حمام دستشویی و…) با همسرم

زنا مسئولیت پذیر نیستن عزیزم این انتطار جامعه ست که تو ذهنمون هست، انگار فلان کارو نکنیم عذاب وجدان ...

نه گلم یه جور غریزس حتی دختر بچه ها مسئولیت پذیر تر از پسر بچه هان البته حرف شماهم بی تاثیر نیست چون از این غریزه س‌و استفاده زیاد میکنن

انشالله یه ازدواج عالی نصیبت میشه عزیزم

مرسی عزیزم

انقد دور و برم پ از ازدواج و مرد سمی هست که کلا نا امید شدم، یا دخترایی که هنوز دانشگاه هم نرفتن شوهر میکنن بعد میبینم دخترای چه شاداب و پر انرژی و پر استعداد تنها دغدغه شون اینه که شام چی بپزن یا بچه رو حموم کنن یا برن خرید خونه ، خب آدم دلش میگیره، تازه دختره هنوز ۲۳ سالش هم نشده، خب چرا باید آدم با خودش همچین کنه

کلا توقع مردا بالا میره 

من اصلا اطرافم ازدواج سالم ندیدم، اکثرا زن قربانی میشه تو ازدواج، خب یبار نگاه زندگی نمیکنن ببینن زندگی فقط خونه داری و بچه بزرگ کردن نیست؟ یعنی واقعا حسرت نمیخورن که نمیتونن علاقشونو دنبال کنن؟

تاپیک قبلیتو خوندم با حرفات موافقم و افکار خودمم مث توعه همش خونه داری بچه داری ،واقعا بقول شما حس ر ...

بچه دارین؟

همسر من کارشناس کنترل کیفیت قطعات یکی از خودرو سازی استخب معمولا کارش جوریه که دائم سر پاست و سه روز ...

خدا برای هم نگهتون داره، ایران به زوج های مثل شما بیشتر نیاز داره واقعا