2777
2789

خودم خیلی لاغر و ضعیف شدم 45 کیلوام شوهرم دیشب می‌گفت دقیقا مثل اسکلت شدی هیچ فرقی نداری

دخترمم 18 ماهشه از دیشبه بهش شیر ندادم خیلی دلم براش کبابه 😭 جای من بودین چیکار میکردین

کاش من وزنم کم میشد، شیر میدم انگار نه انگار

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شما که دادید. این ۲ماه هم روزها ندید، شبها بدید

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ای کاش وزن منم پایین میومد 

دلت برای بچت نسوزه شیر مامان تا 6 ماه ویتامین بخور غذای مقوی بتونی وزن تو بالا بیاری من انقد بچه ی اولم سر شیر خوردن اذیت کرد بچه دومم دیدم داره اذیت میکنه شیر خشک دادم راحت شدم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

تا شهریور بهش بده۲۱,ماهش کامل شه الان هوا گرمه ممکنه مریض شه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ۱۵ ماهگی گرفتم شیر پاستوریزه دادم

الان ۳ سالشه ماشالله انقدر شیر میخوره

چهار مغز پودر کن صبحونه با بیسکوییت و چایی بده بخوره

شیرکوچولو بگیر بده دستش تا به پاستوریزه عادت کنه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم