2777
2789

تا الان با خیال دانشگاه خوب درس میخوندم الان انقدر دعوا کردم با خانوادم میگن نمیزاریم بری شهر دیگه ای .. دیگه درس نمیخونم ریدن تو ایندم ولی وقتی به من نیاز داشتن میفهمن چه غلطی کردن   پیر که میشن

ببین منم این کارو کردن پارسال مجبور شدم بمونم پشت

ولی امسالم باز مجبورم شهر دیگه برم

توام درستو بخون ایشالا که ی رشته عالی شهر خودت قبول شی اونجوری هم استقلال داری هم خیال خانواده راحته دور نیستی

ولی شهرای دیگه هم بزن او لویتهای بعدی ،تو عمل انجام شده مجبور میشن قبول کنن چون محرومیت هم داره 

بگو خیلی نگران هستین باهام بیاین

مطمئن باش خونه زندگی رو ول نمیکنن دنبال تو راه بیفتن

هر چند من خودم ممکنه باهام بیان😂🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر خودتون نداره ؟ قبول شو خودشون راضی میشن دلشون رحم میاد

داره ولی دانشگاهش تیپ سه بدرد نمیخوره 

بعدم من به انگیزه یه دانشگاه در پیت بشینم نصف عمرمو بزارم پای درسا

ببین منم این کارو کردن پارسال مجبور شدم بمونم پشتولی امسالم باز مجبورم شهر دیگه برمتوام درستو بخون ا ...

خب موقع انتخاب رشته دهنمو سرویس میکنن که نمیتونم تو عمل انجام شده بزارمشون  

داره ولی دانشگاهش تیپ سه بدرد نمیخوره بعدم من به انگیزه یه دانشگاه در پیت بشینم نصف عمرمو بزارم پای ...

یعنی اونقدر به خودت مطمئن هستی که قبول میشی؟

اگه آره که میشه راضیشون کرد

دو نفر واسطه کرد حرف بزنه باهاشون و....

تهش راضی میشن اکه واقعا رشته خوب و داشنگاه خوب قبول شی

به هر حال من توصیه ام اینه توام انتخاب رشتتو بکن هرجایی ک بهتره بزن تهش کوتاه میان

ببین منم این کارو کردن پارسال مجبور شدم بمونم پشتولی امسالم باز مجبورم شهر دیگه برمتوام درستو بخون ا ...

تازه شهر من رشته ی خوب نداره میگن شهرا اطراف میزارن ولی من دوست ندارم برم اونجاها شهر خوب میخوام بالاخره 4 سال قراره زندگی کنم

خب موقع انتخاب رشته دهنمو سرویس میکنن که نمیتونم تو عمل انجام شده بزارمشون

حالا تا موقع انتخاب رشته خدا بزرگه از الان خودتو اذیت نکن

رتبه ک اومد اکه خوب بود چند نفرو واسطه من صحبت کنن

معلم مدرسه دوست آشنا....

یعنی اونقدر به خودت مطمئن هستی که قبول میشی؟اگه آره که میشه راضیشون کرددو نفر واسطه کرد حرف بزنه باه ...

من میخوام درس بخونم و چرا قبول نشم  ولی مشکل اینجاست که به چه انگیزه ای درس بخونم؟ به این فکر کنم شاید برم شاید نرم؟ نمیتونم باید مطمئن باشم اعصابم خرابه دیگه نمیتونم بخونم 

من میخوام درس بخونم و چرا قبول نشم ولی مشکل اینجاست که به چه انگیزه ای درس بخونم؟ به این فکر کنم شا ...

نزار فقط بعدا پشیمون شی بگی چرا نخوندم

کسی چیزیو بخاد ب بدستش میاره هر طور شده 

حتی اگه نتونه حداقل تلاش میکنه واسش