2777
2789

توت فرنگی چند تکه میکنم، شکر میزنم، می‌گذارم ۱۲تا۱۵ساعت بمونه تویخجال

فردا می‌گذارم ۴۰دقیقه میجوشه، بعد خاموش میکنم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم من بعدازشستن توت ها میزارم کامل خش

ک بشن بعد به اندازه وزن توت ها شکرمیریزم توی قابلمه میزارم یه شب تاصبح کامل شکرش اب بشه واب بندازه صبح میزارم بپزه حدود ۴۵ دقیقه تا یه ساعت طول میکشه بپزه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

توت فرنگی ها رو خوب میشوریم میذاریم تو آبکش آبش که کامل رفت داخل قابلمه میریزیم روش شکر میپاشیم میذاریم یخچال تا صبح، صبح برمیداریم آب انداخته خودش، دیگه آب نمیریزیم با همون آب خود توت ها میذاریم رو شعله متوسط بعد کف روشو میگیریم جوش که زد زیرشو کم میکنیم یه ده دقیقه دیگه خاموش میکنیم شیره اش باید کش بیاد یکم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

توت فرنگی رو بشور تیکه کن روش شکر بریز مثلا یک کیلو توت فرهنگی شده ۹۰۰ گرم شکر بزن بزار چهار پنج ساعت شکر روش باشه بعد بزار رو شعله گاز و بپزه فقط کف رو مربا رو بگیر بریز دور آخرشم یک سوم قاشق چایی خوری آبلیمو بزن ک شکرک نزنه

خب عزیزم من بعدازشستن توت ها میزارم کامل خشک بشن بعد به اندازه وزن توت ها شکرمیریزم توی قابلمه میزار ...

اونی ک اول عسل میکنن یعنی شکر آب و میذارن مثل عسل بشه قوامش بعد توت اضافه میکنن چطوره ؟

من توت فرنگیارو میشورم و بعد به اندازه نصف وزنش شکر میریزم توش" چون شکرای الان مصنوعین و خیلی شیرینن براهمین برابر نمیریزم،نصف میریزم "

میزارم شب تا صب تو یخچال بمونه تا آب بندازه و فرداش میزارم رو شعله کم و در باز و وقتی شروع کرد به قل زدن کف روشو برمیدارم 

یکم که جوشید و توتا نرم شدن برمیدارم

خیلی خوشمزه میشه

اول عسل کنم بعد توت فرنگی اضافه کنم بهتره یا این روش ؟

نه من راضی ام بااین روش

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.