2777
2789

مهریه باشه یا نباشه

چقدر باشه ؟

چه حقی گرفته بشه

و اینکه آیا بیمه و چیزای که پدر پوشش داده قطع میشه ؟

بعدا قرار توی شناسنامه عقد دائم ثبت بشه

لطفا توضیح بدید

و اینکه آیا فامیلی کد ملی این چیزا پرسیده میشه

قرار غیر حضوری باشه

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یعنی چی غیرحضوری باشه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه که شرط اساسی نکاح موقته

توی سند ازدواج همون نکاح موقت ثبت میشه و توی شناسنامه به شرط بارداری ثبت میشه

سوال دیگه؟

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ربطی به بیمه نداره تو شناسنامه ثبت نمیشه، دفتر خونه یه برگه صیغه نامه میده برای هتل جایی بخواین برین مشکل پیش نیاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

چرا ۹۹سال صیغه. خب عقد دائم کنن

فعلا نمیخوایم بریم تو یه خونه تا خیلی سال 

مشکلات زیاد داریم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یعنی چی غیرحضوری باشه

تلفنی 

چرا ۹۹سال صیغه. خب عقد دائم کنن

حتما نمیخواین اجازه از دادگاه بیارن و عقد دائم ارث میبره ولی صیغه نه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مهریه که شرط اساسی نکاح موقتهتوی سند ازدواج همون نکاح موقت ثبت میشه و توی شناسنامه به شرط بارداری ثب ...

عزیزم 

یه سوال کسی می‌تونه استعلام مجرد متاهل بودن بگیره برای خانم آقا ؟

بیمه قطع نمیشه ؟

چرا مهریه نباشه؟؟!

وقتی صیغه میشین هرچندسال هم ک باشه ارث نمیبرین مهریه هم شک دارین بخواین یا نه 

خدایی نکرده اتفاقی افتاد هیچ پشتوانه ندارین با چه منطقی اینکارو می کنین!

ربطی به بیمه نداره تو شناسنامه ثبت نمیشه، دفتر خونه یه برگه صیغه نامه میده برای هتل جایی بخواین برین ...

مرسی عزیزم 

کسی نمیتونه استعلام بگیره ؟

عزیزم یه سوال کسی می‌تونه استعلام مجرد متاهل بودن بگیره برای خانم آقا ؟بیمه قطع نمیشه ؟

بله بهش میگن گواهی تجرد و چون نکاح موقت هم صدق ازدواج میکنه بیمه بفهمه قطع میکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم یه سوال کسی می‌تونه استعلام مجرد متاهل بودن بگیره برای خانم آقا ؟بیمه قطع نمیشه ؟

گفتم با صیغه قطع نمیشه