2777
2789
اره

یعنی چی خودم شروع کنم چی کنم؟۷ تیر میریم؟ میبینمش؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باه ...

کی ازدواج میکنم و چه مشخصاتی داره اخلاقی و ظاهری

و حست راجبه ایندم و ازدواجم چیه گلم
مهر حس علاقه بهت داره و به زودی

وای کاشکی مهر باشه 🥰🥺😭😭چون یه درسم حس میگنم با تبصره هم قبول نمیشم ،اون چی میشه بنظرت؟

بنظرت چقد از خونه فاصله داره دانشگاه ؟ خوابگاه میمونم؟

سال دیگه با شرایط بدی که قرارع بیاد ولی خیلی بد نیست و با آدم خیلی آروم ولی ولی خیلی خیلی شیطونه باه ...

نکنه فقط حس جنسی داره ؟ حس علاقه هم داره دیگه ؟

گول ک نمیخورم از این لحاظ ؟

خودت شروع کن ۷تیر به احتمال متوسط و اره میبینیش

چی کنم؟😂خانوادش دیدگاهشون بهم چیه و دیدگاه خودش بهم چیه؟حیطه کاریش؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اگه همکارصمیمی همدیگه باشیم ۸۶درصد امکان کراش بودن اون به تو هستش اما اگه نه صمیمی نیستین که نه

چههههههه قدر احتمال میدی سعید ادم موندنی باشه برای رابطه اصلا پیشنهاد میده؟چه حسی ازم میگیره ؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊