2777
2789

یک پسر پنج ساله دارم یک پسر هشت ماهه همیشه خونم بهم ریختست دارم دیوونه میشم شوهرمم میگه چرا خونه عین دسته گل نیست نمیدونم چی بگم خیلی هم کندم دسته خودم نیست کارامو نمیتونم تند تند انجام بدم 🥺

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پسر بزرگترت مسئولیت بده کارای خودشو خودش انجام بده مرتب کردن اتاق جمع کردم اسباب بازی صبحا یکم زودتر پاشو خونه رو مرتب کن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من خیلی ادم فرز و تمیز و دقیقی بودم،یه پسر ۵ونیم ساله دارم،همش در حال بشور و بساب هستم بازم تو کمتر از نیم ساعت بچه ام خونه رو میترکونه،خسته و کلافه میشم ولی خوشحالم،بچه ام همش در حال بازیه و این خیلی خوبه،شمام خوشحال باش بچه ات بازی میکنه و شاده.

من که بچه هام بزرگن هم خونم نامرتبه 

مرتب که بکنم هم برای چند ساعته 

شوهرت ناراحته یکم کمکت کنه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ب پسر بزرگترت مسئولیت بده کارای خودشو خودش انجام بده مرتب کردن اتاق جمع کردم اسباب بازی صبحا یکم زود ...

نمیشه اصلا 

تازه پسرای من خیلی بزرگترن یهو میبینی در عرض ۲۰ ثانیه تموم کمد و تو اتاق خالی کردن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

من یه پسر ۱۰ساله دارم یه دختر ۶ساله 

خونه منم هی بهم میریزه باهاشون کاری ندارم ولی قبل از اینکه شوهرم بیاد مثلا ۲ساعت خونه رو میکنم عین دسته گل 

بعضی روزا خودش خونه است میبینه چقدر بجه ها میریزن ومن پشت سرشون تمیز میکنم 

خاصیت بچه دا ی اینه قرار نیست همیشه همه چی سرجاش باشه بدون هیچ ایراد ی 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

نمیشه اصلا تازه پسرای من خیلی بزرگترن یهو میبینی در عرض ۲۰ ثانیه تموم کمد و تو اتاق خالی کردن

منم دوتا بچه دارم سخته خیلی ولی خب من تند تند جمع میکنم 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون