2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست

حرف ونظرش کاملا اشتباه وخودش خرابه عالمه میدونی این طرز فکر باعث وبانیش اونایی هستن که صاحبکارشون باهاشون وارد رابطه میشه واین بدبخت بخاطر ازدست ندادن شغلش یا آبروش هیچی نمیگه واون مرد راحت برای دوستاش تعریف می‌کنه واین ذهنیت ایجاد میشه بعدش هم تو همه قشر جامعه ومحیط کار خوب و بد داره امکانش هست آدم هرزه تو هرشغلی و هر جایگاهی می‌تونه باشه چه صاحب کار چه قاضی چه نماینده مجلس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخ باشه خیلی ممنون آقای محترم یعنی از نظرشما فروشندگی خانوم ایرادی ندارع؟

ایرادی نداره کار خانم هست بین ۱۰ مرد بزاری اونم خانم کسی جرات نداره نگاه کنه ...منظورم برو دنبال کار درامد داشته باشی مگه نمگی پارتینر چی مگی بش بزار پیش قدم بشه بیاد خواستگاریت اگه راست مگه

مهم انسانیت ...همدیگر درک کنیم 

محلش نده بگو حتی اگه ازدواجم کردم باتو نمیتونی تعیین تکلیف کنی الانم پدرم ایرادی نگرفتهبگو نمیخاهی ب ...

خب میگه پدرمادرت بیجاکردن رضایت دادن😐.

نمیده میگه ندارم

بازم تا اخر عمرت تنها باشی بهتر ازینه، خدایی کم سنم نیستی الان باید بتونی منطقی تر فکر کنی و بفهمی چ ...

متاسفانه خیلی احساسی ام و عزت نفسم پایینه نمیتونم منطقی فکرکنم🥲💔

نمیتونم‌بگم عزیزم‌میترسم بشناسن ولی خب یه شهرکوچیک محروم

خواستم بگم از جاب ویژن و ای استخدام دنیال کار باش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خرابا و مطلقا تو یه دسته نمیزازه شاید من اشتباه گفتم فقط میگه مطلقه ها ازادترن میتونن برن.خب گفتم خر ...

پس بگو دهنتو ببند و تعیین تکلیف نکن.. تو هر کاری ادم خراب پیدا میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

Follow your dreams not your boyfriendاین اقا با این نوع تفکر یه نوع ننگه برای جامعه انتخاب درست تری ...

خب به سمت پیشرفت میبره منو ولی میگه که کارایی که مرد هستن خوب نیست کارای مثل خیاطی و ارایشگری و تدریس و معلمی میگه خوبه.

خب به سمت پیشرفت میبره منو ولی میگه که کارایی که مرد هستن خوب نیست کارای مثل خیاطی و ارایشگری و تدری ...

من هرچی هم بگم تو یه چیزی میگی 

خب 

حالا معلمی خوبه 

میتونی بری؟ 

این چه سنت پیشرفته 

پیشرفت یعنی یه کاری رو داری انجام میدید و اون کمک می‌کنه توش پیشرفت کنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من بابام بدلیجاتی داره تا حالا هر چی فروشنده داشتیم جز یکیشون که بلانسبت دزد بود همشونننن خانوممم بو ...

منظورش خانوما نبود که بدن منظور صاحب مغاره میگه دست درازی میکنه نگاه بدداره