2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست
خب عزیزم من پول آزمونو ندارم درضمن نخوندم کتاب هم ندارم که بخونم چطوری شرکت کنم همیطوری الکی؟

مگه پول ثبت نام چقد زیر ۵۰۰تومان نمیشه دوباره سوال های که میارن اسون هستن دوما میتونی گوگل سرچ کنی وچاپ کنی نمونه سوال ازمون نگاهی بکنی چیزی یاد بگیری

مهم انسانیت ...همدیگر درک کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌اینو نگو برامن محترمه.مبشه دلیل این حرفتو بدونم؟

اره چون دید بدی به همجنسات داره. کار که عار نیست.. مگه دور از جون زیر خواب مردایی که میگه این کار واسه زنهای خرابه.. داری نون حلال در میاری.. با چهار تا دوست دارم و عاشقتم فکر نکن ادم درستیه. بلد نیست کار پیدا کنه برات پس حرفی هم نزنه و نگه این کار مال خراباست.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حالاتازه اینا ذوق میکنن میگن آقایی غیرت داره دوروز دیگه گذشت و بزرگ شدن میبینن عمرشون را پای کی هدرد ...

بخدا دقیقا راست 

غیرت کجا بود غیرت به این چیزا نیست 

غیرت با گیر الکی و بددل بودن فرق داره

Follow your dreams not your boyfriend

این اقا با این نوع تفکر یه نوع ننگه برای جامعه 

انتخاب درست تری کن برای پارتنر داشتن 

و پارتنری رو پیدا کن که تورو هدایت کنه به سمت پیشرفت و موفقیت نه محدود 

اگه ناراضیه خودش کار مناسب برات پیدا کنه یا خودش حقوق بده بهت اگه اینقدر اذیته

بهش از طرف من بگو دیگه چی اصغر اقا فرمایش دیگه ای 

برو شغلتو عوض کن!!!

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

کاری با حرف اون ندارم ولی مردها اصولا نگاه خوبی به فروشندگی خانم ندارن به ویژه اگر خودشون هم تو کار ...

براچی نگاه خوبی ندارن عزیزم؟

حالا مگه حرف مردها مهمه😁برامنکه حرف مردم مهم نیس.

خب هرفکری بکنن مهم نیست.

به نون شبم محتاج نیستم ولی خب پول لازم که هستم دیسک دارم کارای دیگه نمیتونم بکنم.

بنظرتون منی که ن پولی دارم بزنم به کاری و نه سرمایه ای دارم و ن هیچی باید برم بمیرم؟

آخه من کار کردن دوست دارم تا توخونه موندن و هیچ حقوقی نداشتن.

شما چه کاری پیشنهادمیدین؟

باید راه خودش بره به حرفای مزخرفم گوش نده

آرمانی صحبت میکنی 

شدنیه ولی خیلی سخته و کار هرکسی نیست. 

تو شهرهای کوچیک جدایی خیلی بده حالا تونستی جداشی تو مدت کوتاهی باید ازدواج کنی ... 

نمیشه گفت هر کی مثل ما فکر نکنه بده یا ضعیفه ... فرهنگ هر جایی متفاوته ... 

تهرآن هم همینه اما خیلی کمتر ... اما در لایه های پنهان تمام جوامع بشری این دیدگاه هست

چه دیدگاهی؟ کسی که کار کنه خرابه؟ والا این تفکر مال ادمای سطح پایینه وگرنه ما اصالتا تهرانی نیستیم یه روستای دور افتاده که اونجا هم رفت و امد و داربم و خانومای شاغل خیلی قابل احترامن

براچی نگاه خوبی ندارن عزیزم؟حالا مگه حرف مردها مهمه😁برامنکه حرف مردم مهم نیس.خب هرفکری بکنن مهم نیس ...

اگر برات مهم نیست ‌ک کلا نباید مهم باشه حتی حرف اون آقا 

همه این سوالات رو از خودش بپرس جوابتو بگیر 

براچی نگاه خوبی ندارن عزیزم؟حالا مگه حرف مردها مهمه😁برامنکه حرف مردم مهم نیس.خب هرفکری بکنن مهم نیس ...

اصلا فکر کنن به نون شبت محتاجی 

مگه جرمه بی پول بودن؟ 

خب مگه بقیه برای رضای خدا کار میکنن

همین اقا رو یه ماه حقوقشو ندی یقه خودشو پاره میکنه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خرابا و مطلقه ها در يك دسته نيستن اينو بهش بفهمونبگو خرجم بده تا نرم سر اين كارو بگو اصلا تو چيكاره ...

خرابا و مطلقا تو یه دسته نمیزازه شاید من اشتباه گفتم فقط میگه مطلقه ها ازادترن میتونن برن.

خب گفتم خرجم بده میگه من ندارم بدم.برو کار تدریس یا نهایت خودکشی کن و بمیر بهترع تا این کارو بری😳

چه دیدگاهی؟ کسی که کار کنه خرابه؟ والا این تفکر مال ادمای سطح پایینه وگرنه ما اصالتا تهرانی نیستیم ی ...

نه ... دیدگاه خوبی نسبت به خانم های مطلقه ندارن... 

توی تهران هم ک ما هستیم بعد از ده سال همسایگی می‌فهمیم کی جدا شده و ... تا جایی ک میتونن پنهان میکنن