2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست
خب به سمت پیشرفت میبره منو ولی میگه که کارایی که مرد هستن خوب نیست کارای مثل خیاطی و ارایشگری و تدری ...

من هرچی هم بگم تو یه چیزی میگی 

خب 

حالا معلمی خوبه 

میتونی بری؟ 

این چه مدل پیشرفته 

پیشرفت یعنی یه کاری رو داری انجام میدید و اون کمک می‌کنه توش پیشرفت کنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من بابام بدلیجاتی داره تا حالا هر چی فروشنده داشتیم جز یکیشون که بلانسبت دزد بود همشونننن خانوممم بو ...

منظورش خانوما نبود که بدن منظور صاحب مغاره میگه دست درازی میکنه نگاه بدداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو کار پیدا کردم اموزشگاه خصوصی همکارا مرد شاگردا دختر و پسر ببین چی میگه

خخ باشه امتحان میکنم.این برای مرحله بعده.به احتمال زیادبگه خودم میام‌ خودی نشون بدم که چیزی بهت نگن🤣🤣یاهم بگه که اشکالی نداره آموزشگاه خوبن کاری نمیتونن کنن ازش بعید نیست این حرفا

اخه تو داری تو جامعه ای زندگی میکنی که مجبوری کار کنی طبیعتا هر جاعم بری مرد هست الان خاهر من دبیره ...

خب اونارو خوب میدونه مردای فروشنده و رستوران و کافه رو بد میدونه

عزیزم هرکاری ک توش زحمت بکشی دست رنجت باشه مقدسه ،مشکل چیه

خب آخه بعضیا مسخره میکنن یا یه حرفایی میزنن آدم ناراحت میشه.میگن حیف اونهمه درس خوندی داری حروم میشی و فلان و...

برو چند ماه پولتو جمع کن الکی خرج نکن با پولش برو یه اگر دوست داری به لاین یاد بگیری درصدی با یه ا ...

باشه حتمن خیلی ممنونم‌ازراهنمایی تون‌دوست عزیز شادوسالم باشید🙌🏻❤️

چقدر بی شعور هست بگو عین اون حقوق بهت بده بعد زر مفت بزنه مکه خرجت میده الدنگ ما به سوهرمون ج نمی‌دی ...

عزیزم اینارو درموردش:نگو برای من محترمه و دوسش دارم چاقو نزاشته رو گلوم که باهاش بمونم میتونم برم و اذیتش نکنم و اونم اذیتم نکنه.

ایرادی نداره کار خانم هست بین ۱۰ مرد بزاری اونم خانم کسی جرات نداره نگاه کنه ...منظورم برو دنبال کار ...

کاملا عاقلانه و درست👏🏻👏🏻ممنونم که جواب دادید شادوسلامت باشید