خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
نه میخوام بدونم قیمتش تو بازار چقدره آنلاین سفارش بدم چقدر در میاد
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ست زیر لباسی دیگه چیه؟ نکنه منظورت لباس زیره؟ انقد نخریدی اسمش هم یادت رفته
وای آره به خدا تازه هم از خواب بیدار شدم هنوز ویندوزم نیومده بالا 😂😂ای بابا چ سوتی دادم
آره منظورم ست لباس زیر بود خخخ
وای آره به خدا تازه هم از خواب بیدار شدم هنوز ویندوزم نیومده بالا 😂😂ای بابا چ سوتی دادم آره منظورم ...
ست داریم تا ست از ۲۰۰ تومن هست تا چند میلیون نرخ مشخصی نداره.از این مامان دوزها که تو مترو میفروشن ۲۰۰ ۳۰۰ تاااا مارک های گرون...چیزی که مدنظرت هست بزن ببین تو دیجی کالا یا باسلام پیدا میکنی