2777
2789

دوستم میگفت هدفش پزشکی بوده 

چند سال هم پشت مونده اما نتونسته به دلیل شرایطش خوب درس بخونه

الان میگه دیگه اون هدفو دوست نداره

از بس برا رسیدن بهش شرایط بدی رو تحمل کرده ولی چون همون شرایط بد بلاخره کار خودشو کرده و مانع رسیدن به ارزوش شده 

من خودم تعجب کردم از حرفش اخه بیچاره خیلی عاشق هدفش بود😳

گفتم شرایطش اوکی شه میشینه میخونه😬

الان میگه نمیخوادش دیگه از بس رنج کشیده....😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور رشته ایی که دوس داشتم قبول نشدم و شغل هم بیکارم😭

تو رو خدا دعا کنید انشالله ثبت نام و دفترچه و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش بیفته آخرای پاییز ۱۴۰۴ و اصلا بهار و تابستون امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش نگیرن 😔🥹 و انشالله دعا کن ظرفیت پذیرش آزمون استخدامی آموزش و پرورش خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭 

من اتاق عمل دوست داشتم بهداشت قبول شدم ناراضی نیستم ولی ب رشته ی اتاق عمل خیلی علاقه داشتم چون محیطو دوست داشتم چ کنیم دیگه میسازیم با همین رشته

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

من ریاضی خوندم

ولی فاز شکست خورده‌های تجربی رو درک نمی‌کنم

میرن تجربی بعد چندسال مثلاً میرن زبان یا مدیریت دانشگاه آزاد

بعد بدون اینکه برای کسی مهم باشه و بپرسه میگن از روز اولی که رفتم تجربی از پزشکی و دندون متنفرررر بودم

نمی‌دونم چطوری انقدر ضایع دروغ میگن

پس رفتی تجربی با زیست آشنا بشی و بیای؟