2777
2789
عنوان

بچه ها شاید باور نکنید من 19 سالمه

745 بازدید | 51 پست

ننه بابامم رفتارشون خوبه ها ولی ترجیح میدم یا زودتر مستقل شم برم خونه ی خودم یا شوهر کنم زندگی تشکیل بدم س میکنم بسه دیگ تا الانشم زیادی موندم

با این تفکراتت به 14 سال هم میخوری فک کردی خونه شوهر چه خبره درست رو بخون به جایی برسی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه دیگه ۲۰ سالم میشه 

اما وقتی خواستگار میاد خیلییییییی ناراحت میشم .

اصلا دلم نیمخواد از خونمون برم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

حالا ماهای که زود ازدواج کردیم چی شد خیلی خوش میگذره بهمون؟ نه والا مجردی یه چیزی دیه هس

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

حتما برو عزیزم ظرفشویی و اجاق گاز و بشور و بساب و کهنه شویی التماس شوهر برای دو قرون پول منتظرته

واقعا اینا چیزیه انقدر براش عجله داری؟؟ خونه پدر آدم پادشاهی میکنه خونه شوهر کلفتی 

تو خودت متاهلی؟

آره متاهلم فردا میری حامله میشی با حال بد و تهوع باید به کارهای خونه هم برسی و هزار بدبختی دیگه بخدا که قدر زندگی راحت خودتون رو نمیدونین 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست  خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین تا25 سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.