2777
2789
عنوان

بچه ها شاید باور نکنید من 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها گفتم میخوام جدا شم از خونواده ب من چ شوهرون باهاتون خوب نیس

کسی نگفت شوهرش باهاش خوب نیس 

درضمن مگه تو مطمئنی شوهرت ادم درستی از اب دربیاد ؟

صرفا همه از رو تجربه میگن

یا ازدواج نکرده مستقل شو یا اگرم کردی فکر نکن کامل مستقلی ممکنه بدتر از خونه پدرت باشه چون ازدواج مشترک یه سری قوانین ناخواسته مردسالار داره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

معلومه خیلی بچه ی خیلیییی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

شوهرا خیلی هم خوبن ولی یه کاربری قشنگ گفت

خونه شوهر همش بشور بساب بپزه...خونه شوهر کلفتی خونه بابا پرنسسی واسه خودت...

زندگی مشترک که همش عشق وعاشقی نیس که مشکلات و‌معصلاته خودشو داره تازه بچه دار که شدی دیگه واویلا...آخه ۱۹ سال:؟؟؟ 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

قبل از اینکه ازدواج کنی حتما دانشگاه برو یا اگه علاقه نداری یک مهارت یاد بگیر که درامدی از خودت داشته باشی یا حداقل اگر زمانی نیاز شد بتونی درامدی داشته باشی.

الان به ازدواج، به عنوان آسونترین گزینه برای فرار از شرایط فعلی فکر می کنی، ولی در واقعیت آسونترین راه نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم