2821
2789
عنوان

عشق ابدی ایرانی

610 بازدید | 38 پست

از همشون بدم میاد

ارزش زن رو پایین آوردن

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چند تا زن اونم با سناریو از قبل چیده شده دارن چرت و پرت میگن دلیل نمیشه ارزش همه ما زنا پایین بیاد 🫠 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اجباری نیست تودیدن!

صد در صد چنین چرت و پرتی رو نمیبینم

تو اینستا فهمیدم قضیه از چه قراره فک میکردم مسابقه هست فقط تا اینکه تو اینستا توضیحش رو نوشته بوود🥴

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اصلا برنامه برای همینه انگار چند تا حیوون انداختن تو یجا گفتن باهرکی خواستی جفت گیری کن یعنی چی اصلا ...

بلا نسبت حیوون 

حیوان هم برای جفتش و جفت‌گیریش حرمت قائله

کانال تلگرام من🧡SamiraWorld78

حالا یه چند تا زن اونم با سناریو از قبل چیده شده دارن چرت و پرت میگن دلیل نمیشه ارزش همه ما زنا پایی ...

عزیز دل

مگه من به همه خانما نسبتش دادم؟

دنبال اینید همیشه یه حرفی دربیارید😂

بحث من سر اینه که چرا از نماد خانم تو اون برنامه مثل اسباب بازی استفاده میشه

اصلا برنامه برای همینه انگار چند تا حیوون انداختن تو یجا گفتن باهرکی خواستی جفت گیری کن یعنی چی اصلا ...

دقیقاااا

الانم یه سری مستقل خودساخته لابد ناراحت میشن از حرفم

لیگ دختران خودساخته😂😂😂

همه میبینن مخصوصا نوجوونا

چه بگوییم،پراید در دسترس تره تا بنز!

عزیز دلمگه من به همه خانما نسبتش دادم؟دنبال اینید همیشه یه حرفی دربیارید😂بحث من سر اینه که چرا از ن ...

نوشتی ارزش زن رو پایین آورده 

از خودم نمیگم که 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقااااالانم یه سری مستقل خودساخته لابد ناراحت میشن از حرفملیگ دختران خودساخته😂😂😂

اون دخترایی که درست حسابی کار میکنن و مستقلن دمشون گرمه 

اما اینجوری واقعا چندشه 😑 بخاطر معروفیت و هرچقدر پول آدم نباید اینقدر شخصیتش رو بیاره پایین 

لایک کن جانم مشکلی نداره 😂🙂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز