2821
2789
عنوان

عشق ابدی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 38 پست
اجباری نیست تودیدن!

وقتی یک ویروس تو محیط پراکنده است؛ بی‌تفاوت باشی  تبدیل می‌شی به ناقل و خودت و خانواده ات  و جامعه رو با هم مریض می‌کنی!

اینکه با وقاحت تمام دست به تخریب فرهنگمون بزنن و  ما تماشاچی باشیم و نهایتاً خوشمون نمیاد نبینیم همون قدر احمقانه است! که بی‌تفاوتی به انتشار بیماری مسری احمقانه است!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی یک ویروس تو محیط پراکنده است؛ بی‌تفاوت باشی تبدیل می‌شی به ناقل و خودت و خانواده ات و جامعه ر ...

ولش کن بابا

امثال اینا زیاده تو این تاپیک

مگه نمیدوننننی😅😅😅اینا تو لیگ دختران خودساختن😂😂

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اجباری نیست تودیدن!

از دید خودتون بخوایم بگیم اجباری هم نیست توی نظر دادن توی این تاپیک!

لازم نبود نظر بدید

اجباری هم نیست توی ساختن همچین فیلم هایی!

توی خیلی چیز ها اجبار نیست 😂 چرا یک طرفه میبینید قضیه رو

از دید خودتون بخوایم بگیم اجباری هم نیست توی نظر دادن توی این تاپیک!لازم نبود نظر بدیداجباری هم نیست ...

😂😂😂😂

ولش کن

امثال اینا زیادن

تکفاز همه چیز دانند

ولی من که خوب میدونم

اینا تو لیگ دختران خودساختن😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

کاری به این برنامه ندارم ولی تو جامعه مگه کم از این مسائل داریم رابطه های زن متاهل و پسر مجرد یا برعکس 

یا تیک و تاک زدن دختر و پسرا تو کوچه و خیابون ها موج میزنه و همه جا رو به لجن کشیدن

کاری به این برنامه ندارم ولی تو جامعه مگه کم از این مسائل داریم رابطه های زن متاهل و پسر مجرد یا برع ...

چیزی هم  بگیم  متهم میشیم و تا ۱۰۰۰۰۰۰ کیلومتر با کفشاشون راه نریم حق  نظر دادن درمورد راه رفتنشون رو نداریم🤣🤣🤣🤣 

😂😂😂😂ولش کنامثال اینا زیادنتکفاز همه چیز دانندولی من که خوب میدونماینا تو لیگ دختران خودساختن😂😂 ...

آدم لجش میگیره واقعا از این چیز های بی محتوا دفاع میکنن

ولی راست میگی واقعا نباید حرص بقیه رو بخوریم فقط باید حرف حق رو بزنیم با ارامش😉❤️

آدم لجش میگیره واقعا از این چیز های بی محتوا دفاع میکننولی راست میگی واقعا نباید حرص بقیه رو بخوریم ...

دقیقا

مگه آدم به هر سر و صدای بی اهمیت اطراف گوش میده؟نهههه

فقط یه سری چیزارو که باید با گوش میشنوه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز