2821
2789
عنوان

عشق ابدی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامه چند شنبه با سینا آورده بود خانم پرستو صالحی مجریشو می‌گفت به من فحش میدن همه جا و میگن که برنامت مستهجنه و اینا 

من که موقع هم ندیدم برنامه شو 

ولی خودش که خیلی راضی بود از این کاری که کرده و فحش خورش زیاد شده

می‌گفت هرچی به من فحش بدن هرچی از برنامه بد بگن بهتره چون بازدید برنامم میره بالا و خیلیا وسوسه میشن می‌بیننش😑

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

نوشتی ارزش زن رو پایین آورده از خودم نمیگم که 🤣

بله نوشتم!

ولی شما اومدید مدعی شدید من تو هین کردم به زن

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اونها نماینده زنان نیستند که در ارزشمندی زنان تاثیر بذارند

الان این شد یه حرف حساب که به آغوش جان میسپرم🥰

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اون دخترایی که درست حسابی کار میکنن و مستقلن دمشون گرمه اما اینجوری واقعا چندشه 😑 بخاطر معروفیت و ه ...

اصلا همشون چرت

بعد انگار سال ۲۰۱۵ ظبط شده😃😂

اصلا همشون چرتبعد انگار سال ۲۰۱۵ ظبط شده😃😂

ضبط البته غلط املایی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز