2777
2789
عنوان

مامانم به حرف مردمه

89 بازدید | 14 پست

من تصمیم خودمو گرفتم که آزمون آموزش پرورش شرکت کنم حالا مامانم اینا هر جا میرن میشینن مپرسن درس فلانی چطوریه دانشگاهش چطوریه مامانم میشینه تعریف میکنه اونا هم میگن معلمی چیه بره بانک مامانم هم میاد به من میگه برو بانک فلانی اینجور گفت بهمانی اینجور گفت منو نسبت به هدفم دلسرد میکنن منم اصلا بانکو دوست ندارن الان مامانم میگه کاش بانک قبول بشی فلان کارو کنی بهمان کارو کنی حالا حس میکنم اگه معلم بشم مامانم اینا خوشحال نمیشن توقعشون از من بانکه

به مامانت بگو نه تنها خودت مشرکین اون طرف هم از سر حسادت مشرکه آینده خودمه زندگی خودمه هر چی دوست دارم میخوننم ولی عزیزم تحقیق کن ببین کدوم یکی بهتره همون و در نظر بگیر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی آموزش پرورشو دوست دارم ولی این حرفا واقعا اذیتم میکنه

تحقیق کن گلم ببین الان وضعیت معلم‌ها چطوریه یا همین کارمندهای بانک موقعیت کدومشون بهتره لااقل با تحقیق اون راه درست رو پیدا کردیی و از کار و هدفت پشیمون نمیشی عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

هم بانک امتحان بده هم آموزش پرورش،هرکدوم قبول شدی برو(اگه اذیت میکنن بگو فقط داری برای بانک میخونی و ...

بله همینکارو میکنم

ولی میترسم بانکم قبول بشم و وارد شغلی بشم که هیچ علاقه ای ندارم کار یه روز دو روزم که نیست

بله همینکارو میکنمولی میترسم بانکم قبول بشم و وارد شغلی بشم که هیچ علاقه ای ندارم کار یه روز دو روزم ...

فکر نکن قبول شدن تو این آزمون ها راحته،احتمال زیاد هیچکدومش رو قبول نشی!

امسال اصلا معلوم نیست آموزش پرورش چه رشته ای بگیره،یا اصلا حسابداری بخواد

شما جفتش رو ثبتنام کن،تلاشتو هم بکن

(به شخصه خودم معلمم و فکر میکنم بانک بهتره)