2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم اگه تشریحیت خوبه آریان حیدری اگه نه کرمی از صفر و پایه شروع میکنه

کرمی خیلی اروم اروم پیش میره واقعا نمیشه دوره اش و ثبت نام کرد خوند

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
با اینکه بازار کرمی داغهولی من آریانو میپسندمتدریس هردو رو دیدمآریان برای متوسط ها و قوی ها بهتره حق ...

اره کرمی و خیلی چیز کردن

من مشاورم میگه با حیدری بخونی میبینی هیچی بلد نیستی 

من پارسال با حیدری داشتم خیلی راضی بودم

به قول خودش حیدر حیدر حیدر ای از همه برتر 😂😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من پارسال با حیدری داشتم خیلی راضی بودمبه قول خودش حیدر حیدر حیدر ای از همه برتر 😂😂

اخه من مشاورم میگه با حیدری بخونی یهو میبینی هیچ تستی و بلد نیستی بزنی

اره کرمی و خیلی چیز کردنمن مشاورم میگه با حیدری بخونی میبینی هیچی بلد نیستی

اتفاقا من امسال با کرمی خوندم(زیاد نه چون امسال کلا خوب درس نخوندم )

واقعا هم اون مدت کم تمام تکالیفشو مو به مو اجرا کردم

اما سر کنکور سوالهایی رو زدم که با روش اریان یاد گرفته بودم🥲😂

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
اخه من مشاورم میگه با حیدری بخونی یهو میبینی هیچ تستی و بلد نیستی بزنی

نه بابا من منبع اولم ایکیو بود دومم هرکول کل تستاشو زدم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

نه بابا من منبع اولم ایکیو بود دومم هرکول کل تستاشو زدم

پس راضی و اوکی بودی ازش

اتفاقا من امسال با کرمی خوندم(زیاد نه چون امسال کلا خوب درس نخوندم )واقعا هم اون مدت کم تمام تکالیفش ...

جالبه 

پس امسالو با همون بخونم

پس راضی و اوکی بودی ازش

خیلی البته من ریاضی نقطه قوتم بود و توی محاسباتی کلا خوب بودم  دیگه نمیدونم شما هوش ریاضیت چطوره ولی خب برای من خوب بود و راضی بودم

من پارسال با حیدری داشتم خیلی راضی بودمبه قول خودش حیدر حیدر حیدر ای از همه برتر 😂😂

ریاضی امسال رو چطور دادی¿ من یکی از دوستام با حیدری بود میگه اصلا برای کنکور نتونسته با روشای حیدری سوال حل کنه