2777
2789

تو این شش سال من هر مناسبتی بوده براش کادو خریدم تولدش براش جشن گرفتم سالگرد ازدواج  هر چی که فکرشو بکنید همیشه غافلگیرش کردم اما اون ...

البته فقط یه سال تولدم برام گوشی خرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوریه ...12 ساله.

ولی من خودم برای خودم کادو میگیرم تو مناسبتا برای شوهرمم 1 سال خریدم دیدم اون هیچ احساسی نداره دیگه هیچی براش نخریدم حتی یه شارژژ2 تومنی

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

عزیزم منم همینطور شش ساله ازدواج کردم البته تا چهار سال این روندو ادامه دادم غافلگیری هدیه و..... دیدم از طرف اون خبری نیست بعد منم ول کردم الان فقط تولدشو یک تبریک خشک و خالی میگم و تمام البته میدونم هیچجوره نمیشه با این قضیه کنار اومد چون ما خانما عاشق هدیه و غافلگیری هستیم ولی خوب از وقتی این کارو کردم یکم حالم بهتره تازه بهش گفتم اگه تولدتو یادم رفت تبریک بگم ناراحت نشی چون تو که این چیزا برات مهم نیست 😐😐

هر سال میگه پول ندارم  البته بعضی مواقع واقعا نداشته

من فهمیدم اینو کلمه مول ندارم یه بهونست...چون اگه مهم باشه براشون شده یه گل سر میخرن....

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

من خیلی دوست دارم خوشحالش کنم 

نمی دونم چرا مردا اینجورین 

نرود میخ آهنین در سنگ 

کادو نمی تونه بخره پول نداره به سلیقه من نمی تونه بخره میتونه که زود بیاد خونه میتونه که بگه امشب بریم بیرون نمتونه این کار رو هم بکنه 

هر سال بهش میگم باز سال دیگه انگار نه انگار

من بودم دیگه براش نمیخریدم..چون اگه قرار بود براش عبرت بشه هدیه دادن شما،تا الان شده بود دیگه

هر سال اینو به خودم میگم اما دلم نمیومد اما امسال دیگه برای سالگرد ازدواج هیچ کاری نمی کنم تبریکم بهش نمی گم