الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش فقط کادو بود امروز میگه من میرم هیئت یازده شب میام حداقل میتونه یکم زودتر بیاد
خب اینجور مواقع بگو میترسم تنها باشم زود بیا و از اینجور حرفا، حتی اگه نمیترسی دیر میاد هی زنگ بزن بگو نگرانتم کجایی اگه میدونی دیر میاد بگو میترسم و..... تا یکم به فکر بیفته من از بس به شوهرم اینجوری گفتم اگه بخواد جایی بره از قبل که میگه اگه بشه منم باهاش میرم اگرنه حتما یه برنامه برا منم جور میکنه که برم جایی یا کسی بیاد خونم البته من واقعا استرسی هستم
درست اما وقتی دورو بریامو میبینم شوهراشون براشون کادوهای گرون میخرن در حین اینکه پول ندارن براشون جش ...
منم همینطور الان که یکم وضع مالیمون بهتر شده یه تیکه طلا در حد پونصد میخواد بخره اونم نه با پیشنهاد خودش با پولی که خودم جمع کردم قبلش یه اعصاب خوردی حسابی درست میکنه منم کوتاه نمیام چون میدونم از دستم رفته و شوهرم هم به فکر نیست خلاصه با کلی غر و بحث راضی میشه مستعمل بخرم طلا نو رو به هیییییییچ عنوان راضی نمیشه😥