2777
2789

من نزدیک ۱۰ ساله متاهلم و تا الان همش آپارتمان بودیم و هیچ همسایه ای به بدی این همسایه ی الانم نداشتم، در کل ۵ جای مختلف بودم و دو تا از جاها طبقه ی بالا پشت بوم بوده و سر صدا اذیتمون نکرده، اما بوی غذاها مثل پیاز و سیر آزار دهنده بود توی راه پله ها، همسایه ی الانمون هم خیلی سروصداها و مهمونی هاشون و صدای ضبظشون حالت عادی آزاردهنده بوده

حالا طی یکسال آینده خونمون رو عوض میکنیم ، یه خونه و حیاط دار حد پارکینگ ماشین بگیریم، بخوایم اپارتمانی بگیریم منطقه ی خیلی خوب و بالا شهر در حد ۱۲۰ متری و آسانسور دار میتونیم بگیریم، اما مثلا حیاط دار منطقه ی متوسط میتونیم بگیریم، نظرتونو میگین ، آپارتمان که بالاسر پشت‌بوم باشه بهتره یا حیاط دار نقلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کم جمعیتین اپارتمان 

اگه بچه های کوچک و‌ شیطون داری ویلایی 

ولی رسیدگی و تمیزکاری ویلایی دو برابره آپارتمانه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من 1سال اول زندگی متاهلی اپارتمان بودم با اینکه هیچ ازار و اذیتی نبود حتی موقع روبرو شدن با همسایه ها صرفا یه سلام میکردیم اما حاضر نیستم دوباره برگردم اپارتمان ! 

آپارتمان نخر،من جای شما باشم حیاط دار میخرم هم کسی نیست دیگه برام بی فرهنگ بازی دراره و هم اکثر اوقات درمیام حیاط حال و هوام عوض شه.حیاط نعمته واقعا

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من‌بخاطر شوهرم‌مجبور شدم بیام‌مشهدشهرغریب زندگی‌کنم  ..من فقط دوسال اول که آپارتمانی بود یه چیزایی دیدم فراریم..بنگاه که میریم تا میگن خونه آپارتمانی داریم این قیمت میگم حرفشم نزنین ..الان دیگه چند سال حیاط ویلایی میشینیم‌ درسته بالاشهر نیست ولی آرامش دارم ..البته خوب یوقتا شوهرم نیست تو ویلایی یه در صدا میده میترسی 😂😂بچه هم ندارم باز بچه باشه بهتر ..در کل ویلایی با حیاط نقلی بزرگ یا کوچک آسایش داری ..من هیچیکی رو هم نمیشناسم کسی م کار به کارمون نداره ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اگه ویلایی بتونی بخری باید خر باشی بری اپارتمان

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تجربه اپارتمان نشینی ندارم از اول خونمون ویلایی بوده با حیاط بزرگ،ویلایی ام چالشای خودشو داره... بنظرم بازم منطقه سکونت خیلی مهمتره 

اگه اپارتمان جای خوبی میتونی بگیری که تک واحده باشه بنظرم بهتره 

خونه فقط حیاط دار 

راحتی بخدا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........