2777
2789
عنوان

بچا من رو چه مهارتی تمرکز کنم⁉️

59 بازدید | 4 پست

اوضاع مالی خونواده ام خیلی خیطه...خیلی،حالا وارد جزئیات نمیشم 

راهنماییم،از لحاظ درس از اون شاگرد زرنگام. شاید بشه از طریق همین درس تو این سن یک درآمدی بدست آورداا..ولی فهمیدم جسارتشو ندارم..مثلا میخواستم به همکلاسیای ارازل اوباشم بگم که کسی میخواد بیاد ریاضی پیش من بهش یاد بدم ولی روم نشد..چون در حد یه معلم که بلد نیستم ولی توضیحم خوبه،طبق گفته خیلی از اطرافیانم

اگرچه اگه روش تمرکز کنم میتونم در حد یه استادم یاد بگیرم ولی گیج شدم

شاید بهتر باشه روی مهارت های دیگه ای تمرکز کنم

مثل نقاشی، یا تولید محتوا و برنامه نویسی و...

کدومش بهتره؟..میترسم کارم نگیره دست از پا درازتر برگردم

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اعتماد بفست کمه؟ تو یوتیوب و جاهای دیگه رایگان دوره ها و ویدیو های اعتماد بنفس هست میتونی ازشون کمک بگیری

و در رابطه با همکلاسیات میتونی موقع امتحانات یه فرصتی جور کنی که مباحثی رو که اونا توش ضعیفن رو بهشون توضیح بدی [و مهارت تدریستو بهشون نشون بدی] و یه مسیری ایجاد کنی تا بتونی بهشون پیشنهاد بدی برای آموزش بیشتر دستمزد بگیری؟

میتونی از آشناهاهم کمک بگیری در ازای تدریس به بچه‌هاشون یه حقوقیم بگیری،یادمه یکی تعریف کرده بود کسی رو می‌شناخت که مباحث رو به بچه‌های فامیل تدریس میکرد و اون بچه‌ها ازش راضی بودن به دوستاشون پیشنهاد داده بودن و برای اون خانمه شاگرد جدید جور کرده بودن

من تجربه‌‌ای ندارم و صرفا چیزایی که از اطراف دیدم رو پیشنهاد دادم امیدوارم مفید باشه و موفق باشی🤍

سلام عزیزم اولا الحمدلله کما هو اهله که دارم با يه دختر با علم حرف میزنم 

واقعا ازت ممنونم کا با تلاشت دنیا رو زيباتر میکنی

از ته قلبم بهتون میگم فقط درس بخونید شما الان بهترین موقیت رو دارید تا آینده بی دغدغه و منبع درآمد با شرافت داشته باشید

درسته که راه علمی راه یک شبه پولدار شدن مثل کارهای زشت نیست

و زمان بره

نمیدونم چه رشته ای هستی کلاس چندمی اما برات از خدا میخوام

اولا به خود مهربان ترینش توکل کنی و ازش بخواهی بهترین راهو برات باز کنه 

و دوما اونقدر عالی و پر تلاش و درسخون ترين باشی که پزشکی دانشگاه سراسری روزانه مشهد مقدس قبول بشی

و یادت نره که امام علی جان رسول الله صلوات الله علیه و آله ❤️💚❤️ فرمودند لا شرف کالعلم  یعنی هیچ بزرگی مانند علم نیست 

و اینکه فرمودند هر علم جوید خدا عمده دار روزی او می‌شود ❤️💚❤️

میتونی با درس‌خواندن الانت به خانواده عزیزتون و بیمارهای آیندتون کمک کنید

و بعد هم لازم نیست صبر کنید تا ۷ سال پزشکی تمام بشه تا به درآمد برسی میتونی بعد کنکور تدریس کنی یا برید تو گروه های مشاوره ای عزیزدلم اتفاقا درس دادن به دانش آموزان دیگه بهترین کاره چرا خجالت میکشی گام اونارو راهنمایی درست کن و تازه الان پول کلاس خصوصی با معلم خیلی بالاست شما عالی تلاش کن تا با سوادترین باشی و باهاشون برای هزینه راه بیا اما خیلی خطرناک‌ هست ها مراقب باش خودت از اونا تاثیر نگیری چون من تو مدرسه دبیرستان رفتم سمشون که بگم درس بخونید خودمم بدبخت و درس نخون کردن نفرتا 

تاوان همینکه که الانم حسرت بدلم و دوست صمیمیم داروسازی رو تازه تموم کرده و کلی پول درمیاره