2777
2789
عنوان

عاشق دختری شدم که فهمیدم پارتنر داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو گوشی خودش حدود 20 فکر کنم

خودش نشون داد ؟ 

بگو دیگه اگه اینا همش بحثش فرق داره ک خودش نشون داده یا جایی دیدی. یا مثلا اتفاقی دیدی 

تو راهنمایی نمیخوای اصلا ،باید جزئیات رو بگی تا ما بگیم چجور دختریه چون ما خودمونم دختریم

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

خودش نشون داد ؟ بگو دیگه اگه اینا همش بحثش فرق داره ک خودش نشون داده یا جایی دیدی. یا مثلا اتفاقی دی ...

نه گوشیش داد درست کنم دیدم

خودش که نمیاد به یک غریبه بگه بیا بشینیم عکسای خودم و پارتنرم نشونت بدم

اصل موضوع اینه که دیدم یعنی همچین داستانی هست

نه گوشیش داد درست کنم دیدمخودش که نمیاد به یک غریبه بگه بیا بشینیم عکسای خودم و پارتنرم نشونت بدماصل ...

خب پس ولش کن دیگه 

حتی اگه با اونم نباشع هنوز ولی برای تو عشق نمیشه 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

معلومه شل شدی 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تایپکات همش درمورد مردای سن بالا و شوگر ددی و نزدیک شدن صاحب کارته بعد میگی تو فکر این چیزا نیستم و ...

تو اول برو ی فکری به حال خودت کن با دخترای پارتنر داره تو رابطه نرو مرتیکه 😂 ی جا میگی نامزد داری ی جا میکی عاشق دختر پارتنر دار شدی معلوم نیست فازت چیه ولی مشخصه شل شدی 😂🤭🤭

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تو اول برو ی فکری به حال خودت کن با دخترای پارتنر داره تو رابطه نرو مرتیکه 😂 ی جا میگی نامزد داری ی ...

حداقل من به یکی هم سن سوال خودم تکس میدم

بهتر از اینه که به خاطر پول بری بایک پیرمرد که همسن باباته تیغش بزنی

حداقل من به یکی هم سن سوال خودم تکس میدمبهتر از اینه که به خاطر پول بری بایک پیرمرد که همسن باباته ت ...

عزیزم من خداروشکر نیاز مالی ندارم لابد تو داری که فکر میکنی همه مثل توهستن 

ولی ی جیز بگم امیدوارم دلخور نشی ولی من حداقل فقط عاشقشون شدم و نرفتم تو رابطه باهاشون 

اما تو .... تو با ی دختر پارتنر داری رفتی تو رابطه 

همینقدر کثیف و لاشی 

حالا به جای اینکه اینجا وایسی بین این همه خانم واسه ما زر زر اضافه کنی برو اول خودتو درس کن  

عزیزم من خداروشکر نیاز مالی ندارم لابد تو داری که فکر میکنی همه مثل توهستن ولی ی جیز بگم امیدوارم دل ...

یک چشم پزشکی برو بهت عینک بده بعد بیا از اول تایپکم رو بخون ببین من کجا گفتم با این دختر تو رابطه رفتم 

معلومه عشق پیرمردهای هوس باز کورت کرده

یک چشم پزشکی برو بهت عینک بده بعد بیا از اول تایپکم رو بخون ببین من کجا گفتم با این دختر تو رابطه رف ...

گمشو بابا معلومه انقدر شل شدی خلم شدی نمیگیری چی میگم