2777
2789

سلام

اول بگم مغازه دارم و خانواده اینا رو از خیلی سالیان پیش میشناسم چون تو یک محله ایم، حتی با خواهرش هم کلاسی بودم زمانی که دبستان ها مختلط بود 

ولی تا وقتی مغازه نزده بودم اصلا نمیدونستم خواهر کوچیکترم دارن چون اصلا تو دید نبودن 

خلاصه من چند باری که باهاش برخورد داشتم و اومد مغازه ازش حس خوب گرفتم، و حس کردم اخلاقش از نوع دختری هست که دنبالش هستم حتی چندباری که میرفتم خونمون چون خونه اونا تو مسیر خونه ماست و همسایه مغازمون هست باهاش برخورد داشتم بهم سلام کردم شاید بگم حدودن 19،20 سالش باشه 

ادامه داره

بعد مدتی من یک سری عکس از تو گوشی ایشون دیدم که با یک پسره ای بود و باهم عکس داشتن، و حتی تو پیاماش با کسی در ارتباط بود دیگه دست و دلم سرد شد و گفتم بیخیالش بشم چون منم ادم حساسی هستم ولی باز هر دفعه که میبینمش باز دلم یک جوری میشه، میاد مغازه خیلی کم باهم حرفی میزنیم یا رد میشم سلام میکنه اصلا قضیه پارتنر و این چیزاش یادم میره، نمیدونم واقعا چیکار کنم منی که این چیزا در گذشته یک دختر برام خط قرمز بود ولی درمورد ایشون نمیدونم انگار داستان فرق میکنه

به نظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم ازش خواستگاری کن یا قبول می کنه یا نه ، اینکه کسی تو زندگیش هست یا نه رو خودش میدونه صلاح بدو ...

میگم یک وقتی دو روز دیگه تو زندگی اتفاقی نیوفته که باعث جنگ و جدالی بشه چون گذشتشو میدونم

رک و راست و البته محترمانه ازش بپرس رابطه اش با پارتنرش در چه حد جدیه؟ و آیا تحت تعهد خاصی برای ازدواج و.. هستش؟ در صورتی که بدونه تو ازش خوشت میاد آیا شانسی برای آینده تون قائل هس یا نه؟