star99 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6826 عنوان مادرشوهرم 383 بازدید | 32 پست بچها پریروز خونه مادرشوهرم بودیم.ب شوهرم گفت برو قارچ بخر کباب کنیم.منم گفتم میوه و قارچ بخر.قارچا رو ک کلا مادرشوهرم برداشت واسه خودش.شوهرم انگور پیشرس خرید واسه خودمون مادرشوهرمم ریختشون تو اب ک بشورتشون.ی تعارفم نکرد ک از انگورا خودتونخ یه دوتا خوشش رو ببرید خونتون یا بیاره بخوریم.بعد دیروز دیدمش گفت سهم انگورتو گذاشته بودما بابا خوردشون.منم پیام دادم ب شوهرم ک میوه بگیر با انگور پیشرس.بنده خدا گشته بود چندجا پیدا نکرده بود اتفاقی با پدرشوهرمم بیرون بودن.پدرشوهرم فهمیده بود دنبال انگور پیشرسه.شوهرم اومد خونه گفت پیدا نکردم.بعد پدرشوهرم گفت مامانت میگه ما انگور داریم .شوهرمو صدا گرد بیاببر.خداشاهده ی خوشه خیلیییی کوچیک تو دستش داده بود بهش یکمشم خورده بودن.شبش رفتبم خونشون ی ظرف پر انگور از همونا ک شوهرم خریده بود اورد گذاشت جلو پسرش.شوهرمم هرجی گفت بخور لب نزدم.چقد ی نفرمیتونه بیشعور باشه.این همونی بود ک گفت سهمتو گذاشتم بابا خورد. 1404/03/18 | 09:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 3554 بی چشم و رو خوب شوهرت خرید خودتونو باید میزاشتی ماشین و یکم ازش میورد داخل
nili55 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 837 بی چشم و رو خوب شوهرت خرید خودتونو باید میزاشتی ماشین و یکم ازش میورد داخل اسی یا مادرشوهر؟مادرشوهر واقعا کارش بد بوده
عشق_کیک عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5049 ببین اوضاع روان مردم چقد خراابه مامان من بعضی وقتا ازین حرکتا میاد واسم . ولش کن اصلا فک نکن دفعه بعدی بلافاصله خودت جدا کن سهمتو بدون روددواسی
تیتیtala عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1086 چه مادرشوهر بیشعور بی فرهنگی داریبا این کارش پسرشو خجالتزده میکنه
star99 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6826 من شکمو نیستم.اصا تااونجا ک گفت بابا سهمتو خورد عین خیالم نبود ۱۰ بارم گفتم نوش جونش.ولی شبش وا رفتم😐پسرمو خیلی دوسداره وای بخدا انگار من دشمنشم
عشق_کیک عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5049 چه مادرشوهر بیشعور بی فرهنگی داریبا این کارش پسرشو خجالتزده میکنه هدفش همینه لج دربیاره😵💫
دختررپاییزی عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1280 وای بیخیال بابا برا یه کیلو انگور خدا هست و خدا هست و خدا هست........
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32003 ببین اشتباه از شوهرت بوده.منم اوایل این داستان ها رو داشتم.شوهرم میخرید، تو تعارف میرفت تو یخچال مادرشوهرم.و چشم من میموند دنبالش.الان میگم دو تا کیسه جدا بخر.دیگه وقتی دو تا پلاستیک جداست، یکی مال اونا میشه، یکی مال خودمون
star99 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6826 وای بیخیال بابا برا یه کیلو انگور اخه چ کاریه ی خوشه ک نصفشم خورده حداقل نزاشت تو ظرف داده بود دست شوهرم بیاره پایین.
jigilipigilii عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2866 بعضی ها چشمشون گرسنه اس و همیشه حریصن ،منم گاهی چیپس و پفکی بیسکوییتی چیزی میخریدم چند بسته چون تعدادشون زیاده میبردم ،بعد میدیم مادر شوهرم بسته درسته جاساز میکرد بده به عزیز دردونه اش به بقیه کم میداد ، منم بدم میومد الان خیلی وقته دیگه نمیخرم ازین چیزا شماها چیزی نخرید ببرید اونجا
star99 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6826 ببین اشتباه از شوهرت بوده.منم اوایل این داستان ها رو داشتم.شوهرم میخرید، تو تعارف میرفت تو یخچال ماد ... گفتم قارچ بخر همرو ورداشت.منم کم رو.هیچی نگفتم.شوهرمم ک کلا زبون نداره بگه
تیتیtala عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1086 بقران قسم خوشش ک اورد اندازه ۴ تا انگشت من بود عزیزم تو حق داری واقعا کارش زشت بوده
star99 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6826 بعضی ها چشمشون گرسنه اس و همیشه حریصن ،منم گاهی چیپس و پفکی بیسکوییتی چیزی میخریدم چند بسته چون تعدا ... اصا شبش رفتم لب نزدم.فقط خیلی پدرشوهرم اصرار کرد دو تا زردالو خوردم😐