2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست
بعضی ها چشمشون گرسنه اس و همیشه حریصن ،منم گاهی چیپس و پفکی بیسکوییتی چیزی میخریدم چند بسته چون تعدا ...

من دخترم بچه بود، براش تو مسیر موز میخریدم، مثلا سه تا دونه.

دقیقا مادرشوهر من یکی شو میداد به دخترم ، بقیه رو میزاشت یخچال برای خواهرشوهرم که اومد اونجا، بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواجم طبقه بالایی مادرشوهرم بودیم زیاد میرفتیم پایین ی روز ناهار گذاشتم با شوهرم پایین بودیم اون زودتر ناهارش آماده شد سفره انداخت ب شوهرم گفت بیا ناهار بعد بلند گفت اگر کسی گشنشه بیاد اما شوهرمم بهش برخورد رفتیم بالا

چه مادرشوهر بیشعور بی فرهنگی داریبا این کارش پسرشو خجالتزده میکنه

نباب شوهرم عین خیالش نیست.بعدم بش گفتم ینی چی ی خوشه ورداشتی اوردی.لازم نبود بیاری.میگه خب هوس کردی

اوایل ازدواجم طبقه بالایی مادرشوهرم بودیم زیاد میرفتیم پایین ی روز ناهار گذاشتم با شوهرم پایین بودیم ...

من نمیدونم از رو سادگیه یا عمدی.تا ظهرش میگف انگور تمام سهمتو بابا خورد بعد دیدم ی ظرف پررر انگور بالاس.انگار من همرو میخوردم حالا

چرا اخه ادمو چی حساب میکنن

ببین، من دیدم مثلا سر دو تا موز که نمیتونم دعوا کنم.

قرار من تا اخر عمرم ، باهاشون زندگی کنم.

میگم روش خودمو عوض کردم.

الان دو تا پاکت جدا مثلا میوه میخریم، اینجوری اون بنده خدا مادرشوهر میفهمه، فقط یکیش مال اوناست.

هم احترام اونا حفظ میشه، هم اعصاب خودم 

از اونجا برید

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

پدرشوهرم مریض بود رفتیم عادتش خواهرشوهرمم باما بود برگشتنی ب شوهرم گفتم برو دونات موز بخر برا بچه خواهرشوهرم بدون اجازه خیلی پررو چندتا موز چندتا دونات ازتو پلاستیک برداشت برد خونش😑

پدرشوهرم مریض بود رفتیم عادتش خواهرشوهرمم باما بود برگشتنی ب شوهرم گفتم برو دونات موز بخر برا بچه خو ...

حالا من دویست باراصرار میکنن اخر سرمیگم کاش بر نداشته بودم کم میاد

مثل مادرشوهر منه

حالا جالبه، خواهرشوهرم کلا تو رژیمه، نمیخوره ها.

یا پیش بیاد ، خودش تو دستش میداد به دختر من ها.

فقط خودشو تو چشم من بد میکرد.

مثلا یه بار عمه شوهر و ما اونجا بودیم، یه مرغ که پخته بود، دو تا تیکه برداشته بود برای برادرشوهرم که اگر فردا اومد.

تو سفره خدایی بودها، ولی بال و گردن هم آورده بود، پدرشوهرم خیلی ناراحت شده بود و بعد رفتن عمه، دعواشون شده بود و زده بودش پدرشوهرم.

خیلی دلم برای مادرشوهرم سوخت، ولی کلا آدم بی سیاستی.

خوب عمه یا من سر سفره، ظرف اضافه نداریم که، هر چی موند ، فردا بده به پسرت بخوره، مرغ که تو دیس بود و دهنی نمیشد.