2777
2789
عنوان

جراحی باز فیبروم برای باردار شدن

285 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان . من حدود یک سال و نیم اقدام بارداری داشتم ، بعد اینکه رفتم پیش دکتر و ایشون تشخیص عفونت اوره پلاسما دادن و انتی بیوتیک دادن و درمان شدم ، باردار شدم ولی پوچ شد بارداریم . یعنی ساک و زرده تشکیل شد ولی جنین تشکیل نشد و ساک در ۴ هفتگی متوقف شد . حالا بهم گفتن که باید فیبروم هام رو در بیارم گفتن که علتش فیبروم هام بوده . بزرگترین فیبروم من ۵۸ میلیمتر هست .‌ آیا کسی بوده با جراحی فیبروم بعدش باردار شده ؟ بهترین جراح های فیبروم کدوم دکترا هستن ؟

فیبرومت خیلی بزرگ نیست

با لاپاراسکوپی درش بیار

روش راحتتریه

نقاهتشم کمتره

عمل باز سختتره

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکترت زر زده ..هیتن کسایی ک فیبروم تو شکمه ولی بارداری سالمی داشتن..اگه تهرانی اسم ی دکتر رو بگم برو پیشش ابجیمم پیش ایشون فیبرومش رو در اورد..دکتره میگفت قد ی پرتقال تامسون بزرگ بود فیبرومت

فیبرومت خیلی بزرگ نیستبا لاپاراسکوپی درش بیارروش راحتتریهنقاهتشم کمترهعمل باز سختتره

راستش عزیزم فیبروم های متعددی دارم و اینکه قصد بارداری دارم برای همین می گن که عمل باز بهتره . البته فیبروم هام بزرگترینش ۵۸ میلیمتر هست ولی خوب تشخیص دکترم اینه که علت بارداری پوچم فیبروم ها بوده .

من که داشتم نمیدونستم و باردار شدم

بله خیلی ها باردار می شن با فیبروم اما انگار در مواردی هم مهمه و می تونه مانع خونرسانی و یا لانه گزینی بشه . دکتر من گفت مانع خونرسانی به ساک حاملگی شده و رشد متوقف شده .

کدوم شهری؟؟ن عمل باز اصلا!!!!با لاپراسکوپی در میارن

تهران هستم . والا دکترم گفت عمل باز بهتره برات . احتمالا چون فیبروم هام متعدده و قصد بارداری دارم . نمی دونم والا ، شما دکتر خوبی می شناسید ؟

ببین دکترت زر زده ..هیتن کسایی ک فیبروم تو شکمه ولی بارداری سالمی داشتن..اگه تهرانی اسم ی دکتر رو بگ ...

تازه فیبروم های من اصلا داخل رحم نیستن ، اینترامورال و ساب سروزال هستن .

تازه فیبروم های من اصلا داخل رحم نیستن ، اینترامورال و ساب سروزال هستن .

ببین حتما چند تا دکتر برو من با فیبروم سی و سانتی باردار شدم و بعد از بارداری دوم رفتم فیبروم رو در آوردن . فیبرومی که خارج رحم هست که ربطی به بارداری نداره . بعد هم عین عمل سزارین میمونه و خیلی جراحی سنگینیه . من چون خیلی بزرگ بود و ظاهری معلوم بود عمل کردم وگرنه اصلا زیر بار عمل نمی‌رفتم . من موقع بارداری اول فیبرومم هشت سانت بود که با بارداری هی بزرگ شد . آسپرین هم می‌خوردم برای خون‌رسانی به جنین . 

ببین حتما چند تا دکتر برو من با فیبروم سی و سانتی باردار شدم و بعد از بارداری دوم رفتم فیبروم رو در ...

منم برای همین می خوام با دکتر دیگه ای هم مشورت کنم ، البته دکترم خیلی خوبه ، دکتر پاکروش هست ، از طرفی خیلی قبولش دارم از طرفی ولی خوب جراحی فیبروم باز مثل سزارینه و سخته و از طرفی من ۴۰ سالمه ، بعد عمل لابد شش ماه هم باید جلوگیری کرد تا رحم ترمیم بشه ! بهم گفت اگر با این فیبرومها باردار بشی بازم سقط می کنی . خیلی بد جایی گیر کردم . نمی دونم چی کار کنم .