2777
2789
عنوان

جراحی باز فیبروم برای باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
من پنج هفتگی و چهار روز رفتم سونو ، دکتر گفت ساک حاملگی کوچیکه رشد نکرده ، به خاطر عدم خونرسانی . ان ...

ایشالله این دفعه نینی سالم بغل بگیری عزیزم 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از بارداری کیست آندومتریوز داشتملاپاراسکپی کردم بعدش فوری باردار شدمحالا بازم با دکترای دیگه ...

دکتر خودمم انجام می ده گفت هر مدل که خودت می خوای ولی عمل باز بهتره تسلط روش بیشتره و اینکه لاپاروسکوپی گفت ۵۰ میلیون گرونتره . شما با چه دکتری انجام دادید ،؟

تهران هستم . والا دکترم گفت عمل باز بهتره برات . احتمالا چون فیبروم هام متعدده و قصد بارداری دارم . ...

تهرانی

بعد عمل باز کنی 😳😳😳😳

ببین این اصلا شوخی بردار نیست

بازی با سلامتیه

شده طلا هر چی داری بفروش بهترین شخص عملت کنه

دیگ از رحم اندومتریوزی بدتر نیستی !!!

رحم طرفو درمیارن 

با کلی چسبندگی که باید جدا کن

مثانه چسبیده رحم

روده رو باید ببرن

بخشی از لگن چسبیده

تازه کیست های ۵ ۶ سانتی هم هست

۱ کیلو چیز میز در میارن 

فقط با لاپراسکوپی

دکتر زیاد میشناسم

رویا پادمهر

ک تخصصی اصلا لاپراسکوپی های خیلی پیچیده و سخت از صبح تا شب انجام میده

ولی لامصب پولش خب زیاده دیگ

اما یه تیم تخصصی خیلی خوب توی بیمارستان ابن سینا بالا سرته

از طرفی

شادجو رو شنیدم

اصف جاه

🔴اشرف معینی ک خیلییی قدیمیه ولی بیشتر تخصصش ناباروریه

برای کارای بارداری بهترین پزشکه برات

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تهرانیبعد عمل باز کنی 😳😳😳😳ببین این اصلا شوخی بردار نیستبازی با سلامتیهشده طلا هر چی داری بفروش ب ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی قشنگ توضیح دادی ، پس چرا یه سری جاها خوندم برای کسی که میخواد باردار بشه بهتره جراحی باز بکنه ، لاپاروسکوپی نکنه . وگرنه لاپاروسکوپی بهتره خوب چون دوران نقاهتش کمتره ، پارگی هاش کمتره . نمی دونم والا . 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی قشنگ توضیح دادی ، پس چرا یه سری جاها خوندم برای کسی که میخواد باردار بشه ب ...

پیشترفته ترین روش لاپرا هستش

جراحی باز اتفاقا ریسک داره

اینطوری بود که دکتر مخصوص به خودشو نداشت

مشکل شما ساده هستش !!

من اندومتریوز چون دارم

خیلیااااااااااا رو میبینم که وضعیتشون وخیمه

تو فک کن کیست زده به روده طرف

مثانه اش به رحمش چسبیده

لگنش کلی چسبندگی داره

کلی مشکل وخیم

تمام اونارو 

جراحی به اون سنگینی رو 

با لاپراسکوپی درستش میکنن !!

خیلی از پزشکا بهت میگن جراحی باز

چون یا تخصصش رو ندارن

یا توانشو ندارن

یا تیم پزشکیشون ضعیفه

پیشترفته ترین روش لاپرا هستشجراحی باز اتفاقا ریسک دارهاینطوری بود که دکتر مخصوص به خودشو نداشتمشکل ش ...

ممنونم از راهنمایی دلسوزانه ت ، حتما بیشتر راجع بهش فکر می کنم . قشنگ به فکر انداختیم . دکترم گفت خودت انتخاب کن ولی خوب در لاپاراسکوپی مهارت جراح خیلی مهمه ، دکتر من خیلی با علم و با دانشه اما نمی دونم مهارتش در این جراحی تا چه حد هست .

ممنونم از راهنمایی دلسوزانه ت ، حتما بیشتر راجع بهش فکر می کنم . قشنگ به فکر انداختیم . دکترم گفت خو ...

فداتشم عزیزم 🩵

چون برای باروری میخوای اقدام کنی

یه سر برو پیش اشرف معینی ببین چی میگه

شاید اصلا حتی بگه ولش کن عملم نمیخواد

یا برگرده دارویی چیزی بده

مطبش رو میدونم باید حضوری بری وقت بگیری

اماااا

بیمارستان آرش ۲ روز در هفته میره

ک انلاین میتونی نوبت بگیری بری

پیشش برو حتما

اون ماما های با تجربه داره اول اونا چکت میکنن و اخر خودش نظر نهایی رو میده

🔴 ایشونو گفتم چون سوال اصلی شما و مشکلت کلا اقدام برای بارداری هست

و دیگ قدیمی تر و بهتر از این دکتر توی حوزه ناباروری ما نداریم واقعا توی تهران

کیس های عجیب بیمارشن

برای جراحی

اون بالا من دیگ قوی ترین پزشکا و کادر درمان رو گفتم 

ک سر تجربه آندومتریوز میشناسمشون

صبح تا شب مشغول جراحین و خارج میرن و علمشون به روز هست

کسایی ک با لاپراسکوپی جراحی های پیچیده میکنن

و تیم حرفه ایی دارن

یعنی از همه نظر مطمئن میتونی باشی ک سوتیی نمیدن توی اتاق جراحی و کادر تکمیله کامل

منتها حقیقتش اینه اینا پولکین

همه پزشکا پولکین

ولی اینام همینن 

دنبال وجدان و... اصلا نباش توی پزشکا....

فقط دنبال این باش ببینی کی نتیجه کارش بهتره

فداتشم عزیزم 🩵چون برای باروری میخوای اقدام کنییه سر برو پیش اشرف معینی ببین چی میگهشاید اصلا حتی بگ ...

ممنونم عزیزم ، دکتر منم پاکروش هست که از بهترین هاست در این حوزه . راجع به اشرف معینی کلی سرچ کردم ، راستش تو همین نی نی سایت خیلی ازش انتقاد دیدم . البته کسانی هم تعریف کرده بودن ولی انتقاد هم خیلی داشت .‌ دکترم یکی از مشکلات من و همسرم رو که عفونت اوره پلاسما بود خیلی خوب تشخیص داد و بعد از درمانش بلافاصله باردار شدم گرچه پوچ شد . اما تشخیص این دکتر عالیه . فقط الان که بهم گفت باید فیبرومات و جراحی کنی در بیاری و بعد دوباره اقدام کنی ، تصمیم گرفتم با یکی دو تا دکتر دیگه هم مشورت کنم ( برای اینکه جراحی باز فیبروم مثل سزارین ، سنگینه و دوره نقاهت و ترمیمش طولانیه ) . کاملا درست می گی ، همه شون پولکی هستن . واقعا دیگه وجدان ندارن . با داروخانه و آزمایشگاه و همه جا قرارداد دارن . ولی می دونی خوبی پاکروش چیه ، سریع آی وی اف نمی کنه ، اول تمام تلاشش رو برای بارداری طبیعی می کنه حتی اگر در اخر تصمیم به ای وی اف بگیره ، اول باید مطمئن بشه که محیط کاملا آماده ست برای ای وی اف ، بدی پاکروش اینه که اصلا بهت توضیح نمیده ولی سوالات و جواب میده و خودش همه چیز رو بررسی می کنه و همسرت رو هم خیلی با دقت بررسی می کنه . 

فداتشم عزیزم 🩵چون برای باروری میخوای اقدام کنییه سر برو پیش اشرف معینی ببین چی میگهشاید اصلا حتی بگ ...

آصف جاه رو از قبل می شناختم انگار دسترسی بهش سخته ولی رویا پادمهر رو حتما فالو می کنم . 🌷🌷🌷 

آصف جاه رو از قبل می شناختم انگار دسترسی بهش سخته ولی رویا پادمهر رو حتما فالو می کنم . 🌷🌷🌷

ببین معینی رو خب چون مادرم بیمارش بود اونم کی 

دهه هشتاد

سر همین میشناسم

اونزمان مادرم یه زایمان خیلی پرخطر داشت که اصلا هر کسی قبول نمیکرد 

معینی براش انجام داد و بچه رو نگه داشت ۹ ماه که مادرم امبولی نکنه

چون در معرض امبولی بودش

انتقاد ازش اره خیلیه

چون خیلیا اصلا کیسی نیستن که بنظرم برن پیشش !!

فقط برای موارد حاده بنظرم

چون اون کلی بیمار میخواد ویزیت کنه

۸۰ درصد کارو میسپاره دست ماما توی مطب 

ولی خب ماماهاش هم حرفه ایین 

نتیجه کار دست خودشه فقط ک اعلام میکنه با بیمار صحبت نداره خیلی ...

جراحی فقط دست خودشه

در مورد لاپراسکوپی

پادمهر دسترسی راحت داره چون دست به تیغه اکثریت برای جراحی میرن پیشش 

توی هایلایت اینستاگرامش شماره منشیش هست داخل واتس اپ پیام بدی راهنمایی بگیری

حضوری بری بهتره چون انلاین ویزیتش زیاده ۴۰۰ اینا بود اخرین بار

توی ابن سینا هست و ویزیت میکنه

آصف جاه هم برای فیبروم گزینه بسیار مناسبیه

فقط برای بیمارای اندو مثلا یسری میگن آصف جاه تیم روده و..

نداره سر عمل

که خداروشکر شامل حال شما نمیشه

برای شما فقط فیبروم ساده ست

شادجو هم خوبه 

بله خیلی ها باردار می شن با فیبروم اما انگار در مواردی هم مهمه و می تونه مانع خونرسانی و یا لانه گزی ...

الان من از زمان زایمان تا حالا ۷ سال شده الان میگه دیگه نمیشه ادامه بدی باید رحمتو برداری دوباره یه دکتر مجرب ارمنی بودند و مرد هم بود رفتم اون گفت الان برندار کورتاژ تشخیصی کن بعد از شش ماه به شش ماه کنترل کن تا حالا هم هیچکدوم رو تصمیم نگرفتم 

سلام عزیزم ، هیچ علائمی نداشتم . دکتر از سابقه بیماری های خودم و همسرم پرسید و با توجه به اینکه همسر ...

ممنونم عزبزم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه