2777
2789
عنوان

جراحی باز فیبروم برای باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 43 پست
منم برای همین می خوام با دکتر دیگه ای هم مشورت کنم ، البته دکترم خیلی خوبه ، دکتر پاکروش هست ، از طر ...

ببین من دو تا زایمانم‌ و جراحی فیبرومم رو پیش دکتر حنطوش زاده انجام دادم . حتما یه بار برو پیشش . خیلی شلوغه خیلی معطلی داره اما خب حرف نداره. بارداری اولم 36سالم بود دومی 39پارسال هم فیبروم در آوردم پیش ایشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دو تا زایمانم‌ و جراحی فیبرومم رو پیش دکتر حنطوش زاده انجام دادم . حتما یه بار برو پیشش . خی ...

اسم حنطوش زاده رو هم زیاد شنیدم ، می شه پیشش زود وقت گرفت ؟ معطلیش اشکال نداره . فقط لا اقل بتونم زود وقت بگیرم .

اسم حنطوش زاده رو هم زیاد شنیدم ، می شه پیشش زود وقت گرفت ؟ معطلیش اشکال نداره . فقط لا اقل بتونم زو ...

اگه اشتباه نکنم دوشنبه ها وقت میدادم تلفنی . اما من هیچوقت وقت نگرفتم ده صبح میرفتم تا دو یا سه دیگه کهرم تموم بود . بلوار کشاورزه . دکتر جراحی اورژانسی بیمارستان امام انجام میدن به خاطر اون یه کم دیر و زود میشه . 

اگه اشتباه نکنم دوشنبه ها وقت میدادم تلفنی . اما من هیچوقت وقت نگرفتم ده صبح میرفتم تا دو یا سه دیگه ...

باشه ممنونم ، حالا تلفنشو پیدا می کنم . یعنی بین مریض حضوری قبول می کنن ؟ 

باشه ممنونم ، حالا تلفنشو پیدا می کنم . یعنی بین مریض حضوری قبول می کنن ؟

بله قبول میکنن . حالا زنگ هم بزنی بهتره . من خوب باردار بودم و نمی‌تونستم صبر کنم برای چکاب . همونجا سونو داره و.... اول ماما ها میبینن بعد خودش ویزیت می‌کنه . 

راستش عزیزم فیبروم های متعددی دارم و اینکه قصد بارداری دارم برای همین می گن که عمل باز بهتره . البته ...

من قبل از بارداری کیست آندومتریوز داشتم

لاپاراسکپی کردم بعدش فوری باردار شدم

حالا بازم با دکترای دیگه مشورت کن

مخصوصا اونایی که لاپاراسکپی میکنن

آخه اگه عمل باز کنی باید ۶ ماه یا خیلی بیشتر صبر کنی تا جای عملت از داخل کامل ترمیم بشه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

عزیزم علایمت چی بود که عفونت پلاسما داشتی؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم یه سوال خارج از تاپیک وقتی رشد جنین متوقف شد به خونریزی افتادی یا نه هیچ علامتی نداشتی رفتی دکتر فهمیدی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

تازه فیبروم های من اصلا داخل رحم نیستن ، اینترامورال و ساب سروزال هستن .

سلام حتما با دو یا سه پزشک دیگه صحبت ومشورت کنید 

من فیبروم داشتم و بزرگ بودند به طوری که گفتن باید رحم برداشته بشه 

با طب سنتی پیش رفتم و بعد از سه ماه سونو دادم 

دکتر سونوگرافی اول فکر میکرد اشتباه شده و دوبار و سه باره چک کرد 

اما واقعا ابعاد فیبروم نصف شده بود اگر ادامه میدادم پوچ میشدن ولی خب مشکلات دیگری داشتم که نتونستم ادامه بدم 

یه دوره ی سه ماه با طب سنتی پیش برید 

هم فیبروم پوچ میشه هم رحم رو گرم میکنند که آماده ی بارداری بشه

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

دقیقا چه کارایی انجام دادید؟

داروهای خوراکی و شیاف داده بودند 

روغن ماساژ شکم و رحم ...

یه دستور نوشته بود مثلا پنج روز بعد پاکی تا ده روز داروی خوراکی و شیاف بود ولی از اول پاکی تا شروع پریودی ماساژ رحم با روغن بود 

الآنم باز یه دوره ی دیگه برداشتم که بخاطر کم کردن دردهای پریودی هست فعلا که گوش شیطون کر داره خوب جواب میده 

دکترا اولین چیزی که پیشنهاد می‌دهند جراحی هست

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

عزیزم علایمت چی بود که عفونت پلاسما داشتی؟؟

سلام عزیزم ، هیچ علائمی نداشتم . دکتر از سابقه بیماری های خودم و همسرم پرسید و با توجه به اینکه همسرم قبلا دچار احتباس ادراری داشت گفت حتما عفونت دارید که آزمایش پی سی آر نوشت و مثبت شد و انتی بیوتیک ۱ دوره هر دومون خوردیم و درمان شد . 

عزیزم یه سوال خارج از تاپیک وقتی رشد جنین متوقف شد به خونریزی افتادی یا نه هیچ علامتی نداشتی رفتی دک ...

من پنج هفتگی و چهار روز رفتم سونو ، دکتر گفت ساک حاملگی کوچیکه رشد نکرده ، به خاطر عدم خونرسانی . انداز ۲۰ روز بهم شیاف پروژسترون و استرادیول و انوکساپارین داد ، با این داروها ۱۸ روز دیگه نگه داشت بارداری رو ولی رشد خاصی نکرد ، البته دو هفته اخرش مدام لکه بینی های قهوه ای بزرگ داشتم . دکتر داروها رو قطع کرد و تقریبا ۱ هفته بعدش ، سقط اصلی اتفاق افتاد .