الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای اسی من خودم۶۰ بودم ولی الان یک ماهه میرم دندون پزشکی تازه اول راهم چون۶ ماه دیگه کار داره (ایمپلنت هم میخام کنم)ینی الکی استرس داشتم و درگیری برو بیا
صبحانه دوتا تخم مرغ با سبزیجات بخور بدون نون، بروکلی یا اسفناج، نهار برنجتو اروم اروم کم کن نهایت به ۵ قاشق برسون با پروتئین بخور، نصف بشقاب سالاد، ارواروم بخور اول سالادتو بخور، شام هم در خد سوپ، اش، بدون نون باید اول اگاهیتو ببری بالا برو یوتیوب ، تغذیه سالم گوش کن تا انگیزت بره بالا همینحوری بخواهی ادامه بدی سنت میره بالا دیگه نمیتونی کمکنی بعد شام فست باش تا فردا ظهر البته اروم اروم شروع کن اول ۱۲ ساعت بعد ۱۴ ساعت بعد ۱۶ ساعت تا گشنه نشدی هیچی نخور، قند و شکر، شیرینی ، نوشابه، شربت، ارد سفید کلا حذف
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم